陳同佳願意向台灣自首

810 回覆
2110 Like 48 Dislike
香港人幫左佢唔洗送中
送台灣好過送中啦

希望佢唔洗死刑啦
民主法治又關道德觀咩撚野事?你壞撚左腦?blocked
去到依家咁 其實都已經唔關佢事啦
不過都欣賞佢有勇氣去承擔
殘廢左先好走
都無用,風波錯不在佢,亦返唔到轉頭
唔可以畫上等號嘅咁又
其實留係香港都好危險
隨時又恢復送中喎
都未撤回
佢都信唔過777
原來黃絲就係憎邊個就要殺邊個
流水革命已經感染全球
抗極權運動一發不可收拾

如果真係三戰,都係因佢而起
點都好. Respect him
係有程度之分,派帽係錯但唔等於佢可以殺人棄屍,照你邏輯諗如果派帽就殺死人咁好多牽涉私德嘅問題都可以隨便殺人,而且殺咗人佢要坐監或一命還一命,係有法律制裁到佢。而黑警背後反映制度上嘅問題,而且牽涉到700萬人,仲要無法律制裁到佢,先會有神獸,同埋以上係兩件事嚟,唔好夾硬去比較。
留係香港會被私了
或被藍絲借刀殺人

去台灣安全呀 如果唔判死刑
藍絲井底蛙邏輯
其實都講左唔係得逃犯條例先做到
不如試下睇多啲野先講野
做人唔該對自己言論負責
願意自首承擔責任以經算係咁
我地反抗緊既野一早已經唔係逃犯條例修訂
大家記唔記得係點樣去到612?

兩星期既假咨詢
台灣講明:你咁樣引渡我點都唔要 7婆仲日日講台灣台灣
政府稱法律界專業人士唔了解法案
政府話法庭可以把關,法官出聲明冇辦法把關
大劉入稟JR>送中條例最高刑罰下限去到7年>大劉撤回JR,強調自己愛國愛港
政府聯同保皇黨強行繞過法案委員會直上大會二讀
100萬人遊行換黎noted with thanks

612前已經暴露左政府大話連編 官商勾結 唔理民意 唔理專業人士 夾硬干預甚至破壞立法權
呢4個月發生既事更加唔使多講
陳同佳去台灣當然好啦 佢殺左人要還
但唔代表我地會出師無名
所以話咁樣就係結局果啲五毛死全家啦屌你老母
其實做咩同777比?
完全兩樣野
咩都入陳同佳數話要私了/夾佢返台灣個班,一係無腦一係就係偽正義撚
咁撚正義你唔去夾大劉返澳門?
私了陳同佳只係欺善怕惡
香港joker
陳同佳
自首咗,咁逃犯條例係咪短期內唔會再推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞