陳同佳願意向台灣自首

810 回覆
2110 Like 48 Dislike
雖然佢罪大惡極,但總算最後發現良知,有丁點承擔
好明顯政治手段 我相信佢本人死都唔想返
佢真係全部答案都與民為敵,不過獨裁特色係咁,我唔信佢係推返中共
算你識諗 88
民賤聯
要過點會過唔到丫
初撚心咩,習近平最近都係走去尼泊爾都係搞引渡條例,本身就係中共想搞。林鄭講啲野全部都係大話
「陳同佳出獄後會留港一段短時間與家人相聚,之後動身赴台,但仍要視乎台灣方面如何處理。」

屌你老味殺撚咗人搞到世界咁大獲,仲想放假
條大粒墨好似支那落嚟?
同佳效應
He's like Carolyn Bryant in the Emmett Till case. One injustice rippled into a revolution for black people rights movement.
由此致終我對佢都冇任何仇恨,殺人還殺人,佢願意勇敢咁接受法律嘅制裁,好事嚟。
搞到而家咁多香港市民傷亡嘅唔係佢,係香港正苦同警察(當然重有班共狗)。
(唔想行動post沉底,所以不推文回覆)
佢心諗 橫掂留香港都冇前途 寧願借機移民台灣 死就死
點會 肯自首證明根本唔洗送中
小英可能熱烈歡迎佢
藍絲應該最撚憎佢
大粒墨心諗留係香港 得罪灑所有人 包括黃絲 藍絲

寧願自首去台灣冀望判終身監禁 重好
去TW佢實命都冇....我估好多人會去TW機埸等佢落機
邊個知係咪真係帽?
你男人來?少少野就賴9女人
帽乜鳩 條女有左就係帽?
佢同條女唔撚上床?
共碟(韓粉)

一個反送中搞到 支那統戰部佈署咁多年心血 白費灑

現在台灣兩岸關係又番番去李登輝陳水扁年代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞