會員iron_man點解你要扮彦霖同學?

1483 回覆
2590 Like 32 Dislike
假果個好樣衰
我冇嘢講
彥琳妹妹明顯係瘦底喎 假個件咁撚肥
點睇都唔係學生相啦
同學group send出黎,會唔會係落堂幾個同學坐埋傾偈影咋?凍所以借左綠衫披住

但睇蘋果張相唔瘦喎
我覺得係同一個人
身有屎
好邪惡
必須受審判
推撚完未阿神探 同一個人阿

https://lihkg.com/thread/1659149/page/1
算把啦,iron_man果張同cctv同ig有近鏡坐低段片係同一個人,但同時係演員
基本上 可以確定
wtsapp既人=cctv既人
我覺得有2個懸念
1. hkdi 彥琳, 從來都係假
2. hkdi既片入面其實係有2個人,1個真 1個假,最先流出既電梯片係真

我初步估 係第一個可能性 由第一日開學開始 已經係演員幫佢返學
同一件椰樹衫 戲子戲服要共用?
係演員,ig 段喺 hkdi段片擺明係唔同人,
果日仲要影埋大頭相,同衫加件外套係格離個人
唔同人->係講唔係陳同學

呢單野唔好畀警察滅聲,希望保留埋當日學校全部cctv
痴鳩線,搵一個真彥霖朋友去confirm真係咁難?
係咪又係黑警啊,報應就到架啦,唔好咁得戚啊
其實真朋友好難企出黎,出黎預左要俾連登神探
質詢,唔係下下都提供到實證,咁大壓力
正常都會縮
屌你老味真朋友咪CONFIRM左綠衫係佢囉屌
個個都唔撚信
出左黎又唔信 咁你班神探想點撚樣?
你就真係算把啦
隔離POST彥霖朋友講左綠衫係佢
上面LINK有佢朋友IG都講左係佢
你係都要話係假 係演員咁我都吹你唔漲
李知秋jj好可能係鬼,你睇佢個post成個唔知想點
我覺得要搵熟識認人,有權威嘅人去辨認下綠衫係咪佢
係係係乜鳩都係鬼
火魔法又係鬼 裝修又係鬼 大隻少少又係鬼

人地上次開post個陣你有冇睇 有冇留意?
洗唔洗俾埋身份證你慢慢對?
根本就係同一個人 面對現實啦好冇?
我覺得佢唔係,完全叮似
但我信唔過自己隻眼
唔想捉鬼,但唔可以完全相信果個人係佢朋友
佢睇cctv去認人都有啲前後矛盾。

當然我都係信唔過,純粹我唔想咁大可能嘅真相消失。

綠色衫唔係佢。綠色衫唔係佢。綠色衫唔係陳同學。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞