會員iron_man點解你要扮彦霖同學?

1483 回覆
2590 Like 32 Dislike
笑左
吹到揾演員假拍咁行,揾d真同覺仔講先更可信!

Filter相同放大嘅cctv比⋯⋯
喧多連登仔冇人識得過替身
唔排除係cctv自己本身時間問題

btw有冇而家讀緊di手足
可以上10樓check下而家仲會唔會揾到佢對鞋
睇cctv好似係上完10樓之後就赤腳

雖然肯定好大機會已經冇咗
如果係假人 咩都係假啦
Push
唔想放過任何機會
如果唔係要返工我都想返去check

彥霖朋友之前po出黎嘅對話
9月24日已經whatsapp聯絡唔到佢,但有藍剔
唔知9月19日轉咗新號碼未
最奇嘅point係24號26號都有藍剔,唔知係本人未死,定還是俾人拎咗sim卡黎用
其實依家重點跟本唔係佢個樣到 樣好多野可以爭論
你要知道中國ai人臉run左咁耐
加上中國咁多人 要搵個差唔多樣既要幾難
重點係佢身材比例 依樣無得講
無著鞋已經知道假人高過真人 著唔到真人對鞋
上面都有圖証實左高度唔同=完全唔同人
開新post追撃!
以下資料比大家參考下,
我不定留意緊現場環境GA 街外光度
http://www.hko.gov.hk/gts/astron2019/2019cal09.pdf
以上係天文台預報 2019-09-19日 日落時間參考,
當日大約日落時間為18:23, 影開相巴打應該知日落到天黑約45分鐘內,
視當日有無雲, 有雲會感覺較光,
而 2019-10-15,16 當日大約日落時間為17:59

如果有替身
2點幾在美孚失蹤後
真的陳同學就冇必要再回校
她的衣物就會給替身用再回校
可能替身比陳同學高
所以對鞋唔啱着

CCTV 搭lift片可能是當天中午
真陳同學回校時的片段
咁你咪堅持落去囉屌 亂咩姐
上面明顯有人get錯 你就針住黎講
成個post咁多人講唔似
你都好堅持架
又唔見你信下
收皮啦
Whatsapp 唔使sim card 都用倒,如果校方將佢嘅嘢交左比差佬,睇佢電話都唔出奇
啱呀 揾人扮都會特登揾個似樣架啦
睇頭髮顔色同身型
好簡單
找個153 高再拍多次cctv 便可以了
可能事發地點係美孚?
咁真係太多可能性
呢度好合理 男仔同2個女仔面對面經過嘅地方係一個門口嚟 一出就對住嗰2部𨋢
有人拎証件返學 可能都係用黎fake大家 女事主回校原因
會唔會係其實有人昆佢話比佢知男朋友返左學校?
引佢上天台 殺左佢再換演員? 殺佢方式應該係毒/其他唔會出血方式 因為無人知事主個日著咩衫
同埋如果有演員同殺手即表示已有人一早埋伏天台等待 要睇返之前cctv
改埋d 濕尻名。 乜能野beautiful people
討論區黎架屌你老母
唔理解清楚你地諗乜柒點討論呀?
我講個亂字你咪又係針撚住我?我覺得亂係重點?
Get錯?點解會get錯,佢第一下覺得蘋果果條片果個=cctv果個
咪姐係自己都覺得似囉?
假彥霖係咪應該都已經滅埋口?
首先要證實cctv影到嘅畫面顯示9樓上10樓嘅人係佢本人
10樓cctv真係好緊要
解釋到佢點解會除咗鞋落樓
都可以睇髮線
佢冇美人尖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞