會員iron_man點解你要扮彦霖同學?

1483 回覆
2590 Like 32 Dislike
佢老母facebook
icon

尋人

兩張應該係同一個地方(睇背景)
Icon本身個頭同頸比例有少少奇怪,張尋人實有加功過,如果唔係唔會咁朦,起碼用icon差唔多清

Ironman 放出嚟既相

左邊 CCTV流出既樣

依加為止,只有彥霖ig story既post(右圖)先有confirm係真

其他圖請保留車距
同埋係太大風險問題
比你係狗
如果你知道你要拍既片係要萬無一失
唔可以事後比人踢爆係假波

你會簡
1. 可以控制既學校範圍 OR
2. 隨時有人走黎走去既海邊, 仲可能有唔知邊D契弟夜晚訓唔著行出露台, 隨時影低哂
好明顯真係唔同樣...究竟真彥琳霖去左邊
其實搵返佢啲fd認人咪得
我退一萬步
唔拍佢跳海果幕
咁點解唔拍埋佢行去海濱?
淨係行,冇人會留意,冇人會無啦啦影
仲有: 校方係打俾邊個通知陳同學漏電話?
咁以樣可能就係黎緊D狗會放出黎既片
d狗一早講左拎到片影住彥霖赤腳行去海邊
就睇下段片係咪又係條豬西拍
不過d mon post狗見到而家可能要再搵個似樣d
我都覺得似係同一人
1:右邊髮際線比較平同闊係因為右邊啲陰梳起左而左邊係有少少中分梳落來所以望落會比較窄啲,女仔啲前陰點樣梳會有好大分別!
2:條眉右邊應該係原來既形狀,左邊估計係因為講野表情加有可能化妝加粗同畫平左,咁講野某啲表情會呈現八字眉屬正常!但係兩張相對比眉心位置差唔多大喎
3: 眼尾一樣屬比較尖,成對眼似唔似無法對比,因為唔知有冇畫眼線而且又係短片到cap , 好難評論,但係就咁睇眼袋位置同形狀幾乎一致!
4: 法令紋同蘋果機位置依稀睇得出係一樣!
5: 鼻形個人覺得都係似既,只不過角度唔一樣以至右邊個鼻望落去比較扁! 但係睇兩個鼻哥窿間距距離差唔多喎
6:下巴線條兩邊係似嫁喎,我就覺得係右邊相係肥啲, 左邊係瘦啲!
不過如果係同一人,點解出相既iron man 做咩要改名?
心力交瘁
成日用埋d卑鄙手段
到底d管治者明唔明咩叫
「為政以德」、「以德服人,心悅誠服」
睇多次,係你啱
屌, 咁樣圈住 真係睇到唔同人!!
接到學校電話時是幾點?
覺得似係
手法相似

之前追post 話彥林有另一部電話 係1x/8畀唔知黑警定黨鐵職員没收咗
之後去入咗女童院
然後就係19/9有人叫佢去HKDI攞返部電話????呢到真係好可疑
其實自拍相同cctv相真係可以差好遠
如果唔係就唔會咁多女一出黎見到真人認唔出啦

唔洗咬我係狗
自己起底我出過幾多po
可唔可以搵返通話紀錄?叫學校證明幾點打過電話比佢?
我都覺得係有計劃
所以可以搵定人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞