會員iron_man點解你要扮彦霖同學?

1483 回覆
2590 Like 32 Dislike
屌,拍佢行去海旁再跳落去掙扎果幾下咪夠囉
唔通佢會show足咁撚多日既片俾你?
唔通而家你睇到既片又係由佢屋企出門口到佢死果刻咩?
OUSYH
搭電梯的CCTV可能係之前幾日返學校時的片
離開學校之後遇害
拿她的衣服給替身返學校扮佢?
游去尖沙嘴
CCTV 刻意扮佢條眉(即右相)
但佢條眉近月因為經過修眉 變左左邊相
咁樣?
佢改得一條片就肯定會改晒全部片啦
就咁睇彥霖只係左右腳有D凸
邊係CCTV咁條豬西咁豐滿
我屌你老母POPO搵人扮都搵個似D啦
你呢啲係謬誤,咩叫小學生掛8達通,點解唔可以掛?

係到想提醒下,唔好咁多謬誤妄下判斷,諗清楚先開po同講出意見,希望有番啲質素。

依家連登咁多鬼,再亂黎就會無人再信手足,唔該
咁睇黎似啦
因為我唔明點解明明個男仔喺 7 樓 keep 住行
但彥霖會快過佢喺 9 樓出現
岩,唔好再講條乜鬼帶。呢個post已經無限接近真相,唔好再研究套冇意思嘅cctv
海濱多住宅,有機會住宅有set cam,易穿煲?
但望落唔似係屋企? 似出門在外影相打卡既感覺?
後面既相會唔會有人知咩黎?
張圖改過黎,好似"被長髮"了
會唔會有辦法搵到到彥霖張vtc學生證個張相?因為個張係最真最似佢本身個樣既可以分到彥霖係咪真係咁樣
我嗰日有堂 有同學同佢同cam出現過 所以唔會係翻拍
我反而覺得如果重組彥林跳海太高風險
你好難知周圍有冇人
一陣拍完出黎之後比個路人甲影到係打假波咪仆街
反而學校AREA易控制
詳細係邊啲位要拍咭?
咁佢禁lift又唔入會唔會係發現張咭放低左/佢根本冇咭?
呢堆片又咁啱完全冇見到拍卡動作喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞