會員iron_man點解你要扮彦霖同學?

1483 回覆
2590 Like 32 Dislike
我炒車 睇高清版本係掛住繩 咪推呢個了
片 4 同片 12
都清楚睇到佢著背心/泳衣嘅印
可惜自拍片同東涌條片太朦睇唔到
如果係熟佢嘅朋友
就知係咪真係彥霖
重點根本唔係佢俾個啲cctv片 一係就問其他店舖攞cctv睇 一係再問ive拎其餘cctv片 之前唔係話咩有人放低佢個袋?警方又點知佢自己行去海邊?
望落成廿幾,三十歲
係呀,我係舊生,好記得特別係去殘廁一定要duu card,a座有d層數得殘廁,唔記得帶card要番番入去拎好煩
係呀,帶哂風向,但而家中左。
彎眉點修都唔會修到八字眉
起碼學校自己友可以take2, take3
一陣扮跳海無啦啦出現幾個義士就仆街
我覺得whatsapp嗰個係真
CCTV 嗰個擺明係演員⋯⋯好多嘢都唔似
係咪以為香港人傻㗎
推!!!
唔洗吓哇?
跳左落去掙扎幾下 就停片架啦
要浮浮沉沉都唔會係原位啦下話?
定係佢表情問題?影相戚咗眉
如果係掛學生證既點會睇唔到佢個於套
我都同意拍唔到浸死,因為風險太大
記唔記得之前已經有人報話班popo突然好有禮貌攞人身份證,跟住發覺原來係拍緊片。
我諗個頭唔多唔少都會有人經過,一尼個假彥霖係唔係真係咁好為左拍假片係水邊除曬衫冒著被路過嘅人睇到嘅風險加被人睇到全祼,仲可能會用手機拍片擺上網傳播?
相反係學校就相對安全得多,被人影到無着鞋亂走,被人覺得係有情緒病,亦有人可能扯埋去被鬼搞而走去自殺
片1 (手攞嘢,有帶)嗰條有可能唔係919

佢要澄清就交埋1750-1830既片出黎
睇下彥霖點放低隨身物品
如果係掛學生證既點會睇唔到佢個卡套
重有
3. 邊個打電話畀彥林 叫佢返HKDI?校方打? 應該可以查到, 但無人理!!
聽過畫眉未大把女成條剃左/剃剩小小之後畫眉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞