會員iron_man點解你要扮彦霖同學?

1483 回覆
2590 Like 32 Dislike
push
我覺得係d狗一早plan定,所以9月26就po相,然後扮到真係識彦霖,等人潛而默化覺得張相=彦霖,再覺得佢真係自殺(你睇返926個po)

只係冇prefer d人會cap到圖嚟對比真彦霖d相
Push
timestamp都係假 一條片1830禁𨋢 另一條1830行緊樓梯
過堆頭髮係右邊夾硬拉咗去左邊先有 唔係生岀黎
Push
其實用呢張圖黎尋人真係好怪
Push
我自己有個推理
首先彥霖可能死咗或者未死 有可能彥霖知道左黑警啲野 因為佢後父係狗 所以佢先比人捉左去軟禁或者被殺 同埋條屍係長頭髮 而彥霖係短頭髮
18:36:48 對鞋已經冇左
同埋佢行路隻手係冇放鬆過,不斷郁同埋多數雙手擺前,直覺話我知佢係有d緊張先會出現呢d情況!!
有冇同學出下聲佢平時係咪咁樣行路?
國安....
唔agree係同一個,睇片動態,無一個角度似證件相。
諗返起其實CCTV入面個個人係有目的咁行

由B座2樓行上9樓
再行去C座10樓放底鞋
再落返9樓再行去LWL9樓
再落LWL7樓
再經電梯落地下

會唔會佢要係限定時間完成行動,所以按完lift覺得太慢,所以行樓梯
timestamp係假嘅 一條片1830禁緊𨋢 另一條行緊樓梯
岩呀 髮線無得呃呀
我今日睇cctv 已經發覺鼻 面形 蘋果肌已經唔似。仲有高度 假謬霖高啲
所以就鋪排左個假彥霖做場戲 其實睇頭髮都知唔係 假彥霖個髻大嚿咁多
點解我要話or證明自己讀ive? 同個po內容一d關係都冇啵
個時我有逐個逐個睇, 有係佢個fb like 過野既人有無share 過呢張相. 有一部分人都係有.
要咁多個人同佢一齊講大話....

我老母都無我張近照啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞