會員iron_man點解你要扮彦霖同學?

1483 回覆
2590 Like 32 Dislike
我真係未聽過hkdi會打比人番去拎野
眉係後天加工,Post細個張相出來仲乜? 鼻/額頭/眼......都睇到唔同啦。
呢個point
之前都有人講過

但之後出現咗一堆真假CCTV post後 就無人理
如果有假人出現
咁真那個就冇必要再返學校
直接美孚失蹤

真霖霖1點幾上完堂
即是當天學校CCTV有佢
只係時間唔吻合
要修改條片的時間
香港人可唔可以爭爭氣

今日美國眾議院通過香港民主人權法案
你當撚人condom咩!
通過左就唔駛多謝人?
仲有呀!
條Bill 未過參議院架!

唔好咁老定!
唔該去twitter多謝人地支持,
然後講香港真係好需要條Bill啦
#hongkonghumanrightsanddemocracyact
#standwithhongkong
#fightforfreedom

留意番Representatives 同Senator係有分別,
望清楚其他人點叫人先好!
唔好叫人First Name!

twitter 組已經將議員的tweets
放左入bot task1
https://t.me/TwitterHelpBot

/task1

task1所顯示的25條tweets
係嚴重唔夠人
(大佬呀條條上唔到一千點搞呀?)

最後咪撚再串錯hongkong!!!
假人會唔會都已經被消失左?

仆街改咗名
扮乜撚嘢
首先: 學校發現陳同學漏咗電話係學校,打俾佢另一部電話叫佢番學校攞?
我真係未聽過學校會登記一個人兩個號碼,仲要知佢有帶另一個電話係身。

第二: 如果個部電話本身係俾黑警/黨鐵沒收咗,一定唔會直接交俾學校,由學校交俾陳同學

好撚怪,解唔到點解學校要打俾佢叫佢番學校(仲要搵到佢)
問題係屍都冇左................
間學校都扑爛哂玻璃噴哂字
你不如話佢起左棟大樓去拍
Push
我都係睇之前嘅post講ja:

1. 佢真係有兩部電話
2. 電話被没收 同 HKDI 叫佢攞返部電話 係無直接關係 係不同嘅時空發生 (叫佢攞返嘅個部電話 唔一定係 佢被没收嘅電話)
唔俾就個個都質疑
佢今日出咗呢d片
好多人話佢係咪take咗野
精神有問題、勁多抹黑
又解釋唔到點解會赤腳
就會有部份人相信她是有問題
係自己自殺
其他不相信自殺的人
又只能夠不停花時間地研究
卻又找不到答案
也會分散抗爭的注意力
我只係覺得奇,學校汁到部電話:
1)就咁睇知道係陳同學嘅?
2) 識打陳同學第二個電話叫佢番去拎?
感謝iron _man指引我地尋找真相
祝願你平安冇事
記得之前報夢巴話個女仔以前好肥而家瘦左,係咪暗示真假彥霖呢件事
赤腳 等如要去 自殺
覺得無問題個個都ON9

其實有好多野可以做
例如搵返消失咗嘅CCTV片
搵返邊個打畀彥林叫佢返HKDI

而唔係只係到研究無話證明嘅真假彥林......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞