會員iron_man點解你要扮彦霖同學?

1483 回覆
2590 Like 32 Dislike
但你永遠唔知有冇人影緊, 行過
一比人點左相你之後搬條片出黎實比人質疑
而且市民要睇片就肯定想要長時間
如果CCTV既長度只係見到"彥霖"行去海邊, 之後跳海就cut, 你估d人點諗
相反學校係自己area可以控制到長度同附近環境
比你係popo你會點簡
暫時得呢單搞到咁大件事
個老母用fb尋人、撈到屍又否認係女、之後又承認係女,所以引起關注
唔排除國安搵佢老母做場大戲出黎
有機會
係咪肯定有先?
同埋其實海濱cctv 影埋去可能都唔會睇得清樣
莫講話海邊住宅影分分鐘成粒塵咁
同埋你提到呢樣野
咁搵返海邊住宅既居民攞返9 月19 日既片就知真相
老老實實
彥霖唔係第一單肯定亦唔會係最後一單
佢比CCTV就係想我地以為炒左車, 如果炒左以後有相似既事我地未必落力查, 咁D狗就易做
終於有人同我發現一樣嘅野!
記得有個post 講過當初佢家人去認屍係憑飾物認
但遊走HKDI個段完全無左條頸鏈
有人話陳同學媽媽失咗蹤
落水就CUT?
如果市民要多兩分鐘你點比到佢
咁你要搵返當日在場既人有睇到lift有咩不尋常
因為暫時得部分fb page(應該唔在場)話直播既片同後尾放出黎既係唔同
但而家就算係學校拍
你地都講到破綻百出咁啦
有咩分別
班狗冇咁叻
覺得係由國安策劃成件事
之後通知班狗配合
如果係咁, 佢出𨋢之後就除咗唔係仲奇怪咩?
仲係學校area行黎行去唔係都要繼續掛住張證咩
何況就咁睇佢身上冇袋比佢袋住
吾系甘牙,呢啲?
d 狗係醒既就唔撚會做狗啦
王冠頭鎖匙頸鏈
咁以樣野明顯係D狗搵演員既問題
今朝D風向仲話彥霖係自殺就知係成功
只係搵左條豬西扮正菜
海邊住宅係低密度,好多得2-3層既獨立屋
除左屋苑管理公司cctv,我諗住得果到自己屋企範圍點都會set保安系統掛?
而家最大問題係
你無可能prove到CCTV片係咪假

如何你覺得係假 就不都唔查 停咗係到
就乜都查唔到

我亦都係驚呢樣野 一大堆人走出黎 話乜都係假 就唔查
你話假 可以 但唔可以停咗係到 乜都唔查
舊相彎眉呀ching
可能搵其他設計差唔多既去拍
我意思係海邊住宅屋企cam有機會會影到佢cut走左既片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞