會員iron_man點解你要扮彦霖同學?

1483 回覆
2590 Like 32 Dislike
假嘅,樓主講左iron_man早喺九月流出左張大頭照,果個係演員
個演員就係片段同cctv果個
popo account
DLLM HKDI食屎啦!!
拖時間做假片!
呼之欲出啦
根本新CCTV嗰個係老臨
yes
http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwhyhow.online%2Fview2%2F8297%2F&h=AT0juHLLEXTMkFvNi4b6nodHs9glIildsQjJZu4cLyJ-DHkWvm-77cN4REgomz9YOVXQOfp-8LOUUUGC3cjfnCB-m8PL-
IPSmywgcavrNxdGvnjt6a5myv5raUwA&s=1

睇下條片入面嘅花恤衫一樣樣.....但點解著左係另一個身上?點會禁巧合?
9月26號流出架
個post都係26號開
有無其他嘢證明係假呀
隔離post話影張咁嘅相可能係for學生證
然後霖霖著住吊帶好似唔係幾好咪問人借件衫囉
都幾合理吖?
9月26日好似已經聯絡左佢屋企人?
我無野講 我唔解鎖 我搵律師 唔好凶我 我投訴你 五大訴求,缺一不可 撤回修訂,不撤不散 撤回暴動,釋放義士 警黑勾結,獨立調查 落實承諾,實行普選 光復香港,時代革命 616 721 811 831 10.1 香港人反抗
Fc:
1)學生相背照隻顏色
2)係咪唔比露膊
3)搵出當日綠恤衫人士
4)望落件衫係潮牌?霖霖識既人有冇人著開潮牌衫?

利申以上都係鳩估 有錯勿屌
di學生證註冊交學費嘅時候已經要影埋
重點係畫質極差 好樣衰
唔會好似上面咁手機影咁清
呢個ac係佢媽出左尋人啟事已經係到,應該唔係新
因為個陣spread左佢媽出啟事既cap圖,我有特登上fb search過佢媽個名,就見到係有兩個ac
唔係本尊黎咩
成個樣都唔同啦屌
假果個成個大陸西咁
di學生證係即場影啵......
我唔知有冇改啦但我嗰屆係註冊日交錢即影 而且唔會用手機 張學生相畫質好差
即係放whatsapp圖係假朋友上黎吹水?

硬係覺得片段入面2人有關聯, "彥霖" 在9樓回望男仔一眼
男的掛頸縄亦同LIFT 入面 "彥霖" 的差唔多
男的背囊入面亦可以放其他道具 (鞋之類)

18:43 男在7樓手渣"水樽"物體
18:46 男在9樓買野飲

如果我係片入面個女仔, 真係有啲驚..... 自己由9樓行去7樓見有個男仔出LIFT 行反方向, 自己行番上9樓又見到個男仔回頭跟尾, 然後又作勢買野飲....... 係我都想撳LIFT 唔搭, 然後行樓梯fake 開跟綜狂...

男的便衣? 導演?.......
我就係喺唔知咩相定video 有印象見過呢件衫喺入面岀現 不過唔係主角著住 係喺後面bg岀現一細忽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞