覺唔覺s2 tpa奪冠個刻係lol時期最感動既一段

427 回覆
210 Like 64 Dislike
樓主咁撚廢S2先開始睇就收皮啦
扮乜柒老屎忽
S1 dreamhack我已經睇緊
S1睇緊係冇咩可能會唔鐘意na eu會鐘意隊tpa囉小學雞

屌 你係咪扮緊老屎忽

你班toyz屎fans鐘意用老屎忽話人冇睇過s2屌人
咪睇下邊個老屎忽d囉
話鳩你班廢柴s1都未睇呀
仲記得嗰時live post高登仔有8成都係反tpa
而家變到反tpa就係新連登仔唔知當時咩事

感動同支持tpa班垃圾先係傻鳩新仔呀
同班死台狗一樣
成班垃圾s2先睇就扮老屎忽想企係高地
收撚皮啦

幾時扮老屎忽啊 而家似你扮喎
反就代表佢地爆冷唔撚勁?場場-6?
叻哥收皮啦

都唔知連登班中學雞s2開始玩未
係到笑9佢傻仔

一開波你已經用有冇睇撻鳩人啦垃圾
而家知扮老屎忽又唔夠老又話冇
好撚柒呀你
原來樓主個po唔係遊戲台 唔怪得

係遊戲台咪俾班NAEU撚煩撚住哂

所以開係第2個台到可以圍爐打飛機
White夠打到亞軍啦,對手係skt添 單論實力我覺得white勁過toyz好撚多 對手完全兩個層次

講香港人自豪既選手,tabe 同 whitez 先真係站於世界頂峰,勝利球迷只識拎D第一既隊黎打飛機
White夠打到亞軍啦,對手係skt添 單論實力我覺得white勁過toyz好撚多 對手完全兩個層次

講香港人自豪既選手,tabe 同 whitez 先真係站於世界頂峰,勝利球迷只識拎D第一既隊黎打飛機

勝王敗寇
人只會記得邊個係冠軍
唔會理邊隊係亞軍
贏既唔係站於世界頂峰
反而輸既俾你話站係世界頂峰
有乜好感動 一隻game都可以比你講到咁誇

00後
扮乜柒老屎忽

屌 你係咪扮緊老屎忽

咪睇下邊個老屎忽d囉

hi老屎忽
乞衣港燦笑人胎屎奶台 靠港燦食屎都唔掂啦,台狗雖然弱智,但起碼肯出錢donate,港燦就算撐都當人免費娛樂,理撚得你有無錢開飯

勝王敗寇
人只會記得邊個係冠軍
唔會理邊隊係亞軍
贏既唔係站於世界頂峰

生不逢時 皇族有兩個香港人,tpa就一個仲要有四隻台狗 但完全無人支持皇族個個淨係tpatpa

勝王敗寇
人只會記得邊個係冠軍
唔會理邊隊係亞軍
贏既唔係站於世界頂峰

生不逢時 皇族有兩個香港人,tpa就一個仲要有四隻台狗 但完全無人支持皇族個個淨係tpatpa

要連登仔支持中國隊
輸就係輸
依家d人仲會記得royal有香港人?
原來樓主個po唔係遊戲台 唔怪得

係遊戲台咪俾班NAEU撚煩撚住哂

所以開係第2個台到可以圍爐打飛機

因為班on9會圍爐打飛機 仲會覺得naeu真係好撚勁
扮乜柒老屎忽

屌 你係咪扮緊老屎忽

咪睇下邊個老屎忽d囉

hi老屎忽

老屎忽好波 naeu萬歲

屌你世界頂峰 囉第一都唔夠你認同 就係因為你憎toyz 除左可以踩到toyz係地底泥 仲要神化其他人增加之間個差距
睇佢開台其實好好笑

勝王敗寇
人只會記得邊個係冠軍
唔會理邊隊係亞軍
贏既唔係站於世界頂峰

要連登仔支持中國隊
輸就係輸

但4隻台狗當時都可以屌打到韓仔喎 當年NJS都有pray啦 你睇琴日比賽pray依然係略勝bang一籌 要咁樣比既話tpa唔會輸依家skt喎 但係版本唔同咗依家都唔係鬥邊隊人腳勁 你睇kt就知其實個on9教練團先係敗點
做香港人真係陰尻公
做香港人真係陰尻公

上左位永遠冇人撐自己
不嬲香港d後生仔都係唔抵得人勁架
好啦你咁中意講錢 我當toyz好廢 我當呢個post好多專業人士 個個月幾皮幾十皮 但人地toyz條垃圾日日9hea 個個月袋緊幾皮 而且知名度同人氣係你成世都無既 咁你仲點話人廢啊?

利申 skt fans 唔中意toyz 但覺得佢勁

勝王敗寇
人只會記得邊個係冠軍
唔會理邊隊係亞軍
贏既唔係站於世界頂峰

要連登仔支持中國隊
輸就係輸

但4隻台狗當時都可以屌打到韓仔喎 當年NJS都有pray啦 你睇琴日比賽pray依然係略勝bang一籌 要咁樣比既話tpa唔會輸依家skt喎 但係版本唔同咗依家都唔係鬥邊隊人腳勁 你睇kt就知其實個on9教練團先係敗點

唔同season唔可以比
但lol技術同理解每年都進步緊
所以依家的確係勁過以前
不過又唔係完全無可比性 用戰績黎比就得
skt s5 15勝一敗 所以應該係歷史最強
mata都認同 s5skt > s4ssw
tpa贏m5係仲刺激過最後既韓隊
根本大部分人都咬死m5贏
toyz 真心係傳說級
操作真係不同凡響
SSW>ALL

s4 world場場都大屠殺

五路都勁真係好少見
Toyz係tpa入面一定係第一第二重要
Consistently win lane wor
成個世界賽都冇輸過lane...
咁都要俾人貶低

食兵數仲要長期第一
的確係最感動,而且觀賞性亦非常唔錯(記得三路都solo到人,唔止一場)團戰更加唔洗講,配合得好好 最重要當然係贏到冠軍
不過都帶到個訊息就係人真係會老,想見到全盛toyz va faker已經冇可能,更加唔好講toyz啲舊隊友

老乜鬼
淨講當年有份打嘅Shy,宜家仲打緊lck
唔好下下賴手患同老,又唔見Faker打完s3退役?
嗰陣時贏M5根本負碌,frost喺韓國又係俾人恥笑(woong),換隊勁少少嘅韓隊已經收皮

戇鳩
胎屎贏冠軍20歲,faker贏冠軍先得17歲,咁都拎黎比

faker係外星人中既菁英
toyz係人類最後希望

當然唔少得班都幾勁既蝗蟲
不過爛泥始終扶唔上壁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞