覺唔覺s2 tpa奪冠個刻係lol時期最感動既一段

427 回覆
210 Like 64 Dislike
打職業都講到負碌 到底有咩係合連登仔心意

係連登 你會學到原來一個運動員世界級比賽拎冠軍係靠負碌

識咩啊 係連登仔眼中
保特贏冠軍都係-6架咋
你試下叫佢同瀨那跑下
Toyz 神奇之處就係過到Riot果關過到台仔果關過到Reddit 果關

但永遠都過唔到高登仔果關

當年toyz啱啱入tpa冇耐,已經拍片串人話歡迎唔妥佢嘅人挑佢機,依家唔知仲有冇人記得

有睇 但唔覺得好大件事 係高登/連登先捉住個機會話好大件事

得高登仔狂講
果時佢又真係單挑不敗
上海中路大賽係高登仔屌撚到傻既情況之下
智取WE Misaya拎冠軍
不過都過唔到高登仔果關
ssw > all shit

果時睇完全唔覺得佢地有咩隊打得贏,
除左一場對tsm輸,
佢地係近乎無破綻
就算依家Skt對打都唔覺skt會贏

tpa贏真係好感動呀,
我只係覺得當時韓國隊派錯隊過黎
或者果時LOL係韓國未係非常成熟,唔清楚
總之Tpa由頭到尾好傳奇地打爆哂
最大意義應該係帶動左打機事業
而唔係係咪真係第一

s5 skt肯定勁過ssw s6 skt都得

s5 skt的確好勁
但係我唔覺話勁過ssw
s6條垃圾blank就更加唔洗講

s5果期世界賽faker完全派膠
佢得返隻雷茲係神
你拎到出黎再算
其他英我見到都笑到訓低
msi又係一個例子
我訓撚左身落skt到
最後比隊edg搞撚掂 輸到我訓撚左係到

唯一ssw會輸比s5skt我只係諗到上路
其他我覺得55波都唔過份

如果你話依家既表現的確kt果幾條友已經廢過以前好多

喂你用msi無得講架wo
msi佢地仲好唔掂 bang同wolf成日唔知點解死左
但就係因為msi輸左 skt先成班癡左線咁去練 之後一直統治lol到依家
你話faker得雷滋一隻 講真 係因為無人ban 無人揀 佢又覺得op 佢訪問都有講 唔明點解無人用
15勝1敗個戰績都比你講到咁廢 好撚野
你呢d咪叫星不散囉
仲有s6 明明最勁係bengi 你就要用blank做例子 睇黎你真係唔係睇開架wo
ssw > all shit

果時睇完全唔覺得佢地有咩隊打得贏,
除左一場對tsm輸,
佢地係近乎無破綻
就算依家Skt對打都唔覺skt會贏

tpa贏真係好感動呀,
我只係覺得當時韓國隊派錯隊過黎
或者果時LOL係韓國未係非常成熟,唔清楚
總之Tpa由頭到尾好傳奇地打爆哂
最大意義應該係帶動左打機事業
而唔係係咪真係第一

s5 skt肯定勁過ssw s6 skt都得

s5 skt的確好勁
但係我唔覺話勁過ssw
s6條垃圾blank就更加唔洗講

s5果期世界賽faker完全派膠
佢得返隻雷茲係神
你拎到出黎再算
其他英我見到都笑到訓低
msi又係一個例子
我訓撚左身落skt到
最後比隊edg搞撚掂 輸到我訓撚左係到

唯一ssw會輸比s5skt我只係諗到上路
其他我覺得55波都唔過份

如果你話依家既表現的確kt果幾條友已經廢過以前好多

不如咁講有一隻英係神
仲可以係比賽用到仲唔夠?
利申:唔識野

一隻真係冇用

下呢隻野咁op 玩親都贏 但你地又唔ban 又唔pick 咁我點解唔pick

s4 world場場都大屠殺

五路都勁真係好少見

佢地係勁得嚟夾到先屈機 依家kt都係五路勁 但成隊都好似打得好亂

kt中路下路廢到喊wo
又黎印象流
pawn今季對線差唔多比全部其他mid都solo過

pawn比邊個mid solo過 我印象中咪得crown
中下路都叫廢到喊就唔會-6到排第二啦
btw今年pawn係真係廢左d既但唔算廢到喊
下路又有幾何輸線先

唔打穿條線就=輸咖

DEFT呢D垃圾就收擋啦

不如你睇下d data先啦 成日印象流
kt依家個洞就係中下
從不受人重視 一次一次跌爛眼鏡咁不斷晉級
最後成功俾外國人睇到亞洲人玩lol一樣咁勁
即使faker不斷奪冠都打破唔到當年tpa俾我既回憶
Toyz轉開綜藝台 以前同丁皇既搞笑組合
係實況圈都算無敵
啲台仔笑9佢而家技術廢 人老左反應慢自然廢啲架啦
但佢既觀念同尾兵實力仍然係到
我唔敢話佢全盛時期勁過faker
但佢拎到s2冠軍係代表佢當時係最top個班既中路選手

Toyz都勁, 食兵發育到好好,又抗逆,唔驚M5 Alex_ich 同 Rapidstar,仲要壓過佢地

果時上路Stanley 又係唔會輸仲要屌打M5 Darien 同NJS Maknoon

決賽toyz真係
拎冰鳥打爆死歌
拎死歌打爆冰鳥
SSW>ALL

五路都勁真係好少見

佢地係勁得嚟夾到先屈機 依家kt都係五路勁 但成隊都好似打得好亂

kt中路下路廢到喊wo
又黎印象流

下路又有幾何輸線先

又黎印象中
你自己search下啦不如 今季比所有隊既mid都solo過 而且中路永遠係抗壓 唔會carry 係lck d mid既排行榜 排緊第7 一對之前穩坐第二 爭緊第一既kt既中路 排緊第7 仲唔係洞??
唔該睇多d比賽先黎講啦
仲有一場經典對決,IPL TPA vs CLG.eu
當時兩個頂尖選手用拿手英
Toyz Orianna vs Froggen Anivia
前期被搞到傻
Toyz lv2 果時 Froggen 已經 lv5
最後經驗+食兵追番
TPA反勝
Toyz最勁係帶起波女隻英同雅典娜杯
我s2中開始玩 真係未見過波女
自從toyz拎隻波女出黎輾壓 波女就熱門到依家
殘體注意
其實周圍所有地方都屌緊kt中下
中路有咩問題d圖已經講左
下路最大問題係成日關鍵時候團戰中cc 團戰永遠少一個
不過連登d傻仔係永遠星不散架啦
以前大陸個貼吧都成堆星不散 不過自從skt3冠之後 已經無曬 因為都無得再唔承認skt係最勁
ssw最勁架嘛 連lck冠軍都無
skt有3個冠軍 上年全年大滿貫 再加埋n個lck冠軍
公認歷史最強隊 都比唔上連登班星不散小學雞既印象
認真 無睇開就唔好沖出黎柒
明明講緊感動 係咁話佢廢做乜
唔係最勁 但佢當時的確有本事拎世界冠軍

即係例如而家咁 韓服skt kt個啲擺明最top
但如果見到fw一路進步打贏左
唔多唔少都有啲感動掛?唔通skt又贏你有feel?
唔係邊隊勁就撐邊隊啊
可能冇人記得,當年冇人用球女的,是toyz在s2世界賽 帶起球女風
SSW>ALL

五路都勁真係好少見

kt中路下路廢到喊wo
又黎印象流

下路又有幾何輸線先

又黎印象中
你自己search下啦不如 今季比所有隊既mid都solo過 而且中路永遠係抗壓 唔會carry 係lck d mid既排行榜 排緊第7 一對之前穩坐第二 爭緊第一既kt既中路 排緊第7 仲唔係洞??
唔該睇多d比賽先黎講啦

咪講左pawn廢左d
駁唔到 個年中六lunch成班本來想睇m5屌打Tos
點知成班一齊跌眼鏡先開始睇番之前d比賽
由一開始比人以為係打垃圾上世界賽 到最後全場叫tpa 岩岩見到個topic 諗番起都打晒冷震
駁唔到 個年中六lunch成班本來想睇m5屌打Tos
點知成班一齊跌眼鏡先開始睇番之前d比賽
由一開始比人以為係打垃圾上世界賽 到最後全場叫tpa 岩岩見到個topic 諗番起都打晒冷震

Tpa

五路都勁真係好少見

kt中路下路廢到喊wo
又黎印象流

下路又有幾何輸線先

又黎印象中
唔該睇多d比賽先黎講啦

咪講左pawn廢左d

比起佢個身價唔係廢左d咁簡單 因為佢真係超貴的
呢排既表現連一線mid都談不上
可能冇人記得,當年冇人用球女的,是toyz在s2世界賽 帶起球女風

英雄所見略同
仲有一場經典對決,IPL TPA vs CLG.eu
Toyz Orianna vs Froggen Anivia
前期被搞到傻
最後經驗+食兵追番
TPA反勝

個陣tpa讓哂成個JG出黎比佢升追咁滯
TPA特登唔ban froggen想挑機
中路比人打撚到塔都出唔到
anivia輸佢個隊on9咋
終於多番啲識字既人
明明講感動 個班人就搵其他野反
又人品又實力
人品個個睇法唔同 我唔駁你
但實力都話佢廢 屌你咩牌啊
俾你菁英第一又點 拎個世界冠軍黎睇下
仲有一場經典對決,IPL TPA vs http://CLG.eu
前期被搞到傻
最後經驗+食兵追番
TPA反勝

個陣tpa讓哂成個JG出黎比佢升追咁滯
TPA特登唔ban froggen想挑機
中路比人打撚到塔都出唔到
anivia輸佢個隊on9咋

咁你玩緊1on1定團隊遊戲啊?
你隻jg就係咁搞就無野
人地讓野怪追lv就有問題?

五路都勁真係好少見

kt中路下路廢到喊wo
又黎印象流

下路又有幾何輸線先

又黎印象中
唔該睇多d比賽先黎講啦

咪講左pawn廢左d

呢排連mvp都輸埋
見樓主內文有提及toyz先想講下佢
唔係盲反 唔撐自己人
但toyz既作風已經當自己係一個台灣人 係屌返香港人轉頭
我仲可以點撐 佢都唔稀罕有冇香港粉絲

利申 睇TPA拎冠果刻真係起晒雞皮
見樓主內文有提及toyz先想講下佢
唔係盲反 唔撐自己人
但toyz既作風已經當自己係一個台灣人 係屌返香港人轉頭
我仲可以點撐 佢都唔稀罕有冇香港粉絲

利申 睇TPA拎冠果刻真係起晒雞皮

講出重點 終於搵到識字既人

kt中路下路廢到喊wo
又黎印象流

下路又有幾何輸線先

又黎印象中
唔該睇多d比賽先黎講啦

咪講左pawn廢左d

呢排連mvp都輸埋

佢打mvp個ian 玩吸血鬼頭3件裝係 水星鞋 負極斗篷 同埋1200蚊個魔防裝 驚死到 最後佢團戰完全秒唔到人 依家喪比人屌
終於多番啲識字既人
明明講感動 個班人就搵其他野反
又人品又實力
人品個個睇法唔同 我唔駁你
但實力都話佢廢 屌你咩牌啊
俾你菁英第一又點 拎個世界冠軍黎睇下

得喇, 覺喇, 好撚感動呀 , 得未呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞