覺唔覺s2 tpa奪冠個刻係lol時期最感動既一段

427 回覆
210 Like 64 Dislike
S2玩家
的確係最感動,而且觀賞性亦非常唔錯(記得三路都solo到人,唔止一場)團戰更加唔洗講,配合得好好 最重要當然係贏到冠軍
不過都帶到個訊息就係人真係會老,想見到全盛toyz va faker已經冇可能,更加唔好講toyz啲舊隊友
確確實實s2既toyz係真係玩得幾好wor
中路可以單殺人 又主期贏兵
會戰玩球女長期神開carry
另外 分推戰術好似又係佢地發明出黎

分推都發明?
打過信長未
S2果陣差唔多睇哂所有比賽
由我自己都無乜注意佢睇到tpa不停爆冷
賽評講TPA一場激動到一場
直到決賽拎世界冠軍果刻真係感動到打冷震
差少少流埋馬淚 所以我明樓主講乜
https://www.youtube.com/watch?v=QoUMgQLAa7c

之後S3打後既比賽都睇到訓著
近呢2年更加睇都唔想睇
S2果陣差唔多睇哂所有比賽
由我自己都無乜注意佢睇到tpa不停爆冷
賽評講TPA一場激動到一場
直到決賽拎世界冠軍果刻真係感動到打冷震
差少少流埋馬淚 所以我明樓主講乜
https://www.youtube.com/watch?v=QoUMgQLAa7c

之後S3打後既比賽都睇到訓著
近呢2年更加睇都唔想睇

連個賽評都喊啦 不過香港人係睇唔起自己友架啦 乜柒都屌
係贏mistake bebe stanley
的確係最感動,而且觀賞性亦非常唔錯(記得三路都solo到人,唔止一場)團戰更加唔洗講,配合得好好 最重要當然係贏到冠軍
不過都帶到個訊息就係人真係會老,想見到全盛toyz va faker已經冇可能,更加唔好講toyz啲舊隊友

老乜鬼
淨講當年有份打嘅Shy,宜家仲打緊lck
唔好下下賴手患同老,又唔見Faker打完s3退役?
嗰陣時贏M5根本負碌,frost喺韓國又係俾人恥笑(woong),換隊勁少少嘅韓隊已經收皮

分推都發明?
打過信長未

分推好耐已經有

但stanely隻豹女突破玩法(好似係)
全場自己一個單推又唔會比人捉 先犀利

老乜鬼
淨講當年有份打嘅Shy,宜家仲打緊lck
唔好下下賴手患同老,又唔見Faker打完s3退役?
嗰陣時贏M5根本負碌,frost喺韓國又係俾人恥笑(woong),換隊勁少少嘅韓隊已經收皮

前面都贏咗NJ
算啦,香港人不嬲唔撐自己友。
永遠正係識踩低
從不受人重視 一次一次跌爛眼鏡咁不斷晉級
最後成功俾外國人睇到亞洲人玩lol一樣咁勁
即使faker不斷奪冠都打破唔到當年tpa俾我既回憶
Toyz轉開綜藝台 以前同丁皇既搞笑組合
係實況圈都算無敵
啲台仔笑9佢而家技術廢 人老左反應慢自然廢啲架啦
但佢既觀念同尾兵實力仍然係到
我唔敢話佢全盛時期勁過faker
但佢拎到s2冠軍係代表佢當時係最top個班既中路選手

S2認同
當時韓仔未成熟,成功偷到雞,相信無人會估到

分推都發明?
打過信長未

分推好耐已經有

但stanely隻豹女突破玩法(好似係)
全場自己一個單推又唔會比人捉 先犀利

聽講當年發明左逆eu
利申 果時未玩 聽人講的
TOYZ當年係勁, 但可惜, 人品有問題,

唔再想理佢了
個感覺就好似你第一次玩online game
s2嗰種係初戀嘅感覺
同fd日日落網吧嘅日子

同意 個陣放學成埋人去網吧
我睇返果陣d比賽,發現得tpa係注重食兵,尤其是係toyz,兵數次次都贏人好多
到後來d人注重食兵其實關唔關tpa事?
利申唔識
算啦,香港人不嬲唔撐自己友。
永遠正係識踩低

Exac7ly
抵佢哋一世做港豬
個個鍵盤菁英,唔識去欣賞自己人之餘,仲係咁拎宜家韓國啲隊去打飛機,真係笑撚死
當年睇TPA真係好撚熱血
睇佢地一開始無比人睇好
到後尾一直爆冷贏落去
佢地冠軍賽贏咗之後全場大嗌TPA
諗起都感動

利伸 S2玩家
我睇返果陣d比賽,發現得tpa係注重食兵,尤其是係toyz,兵數次次都贏人好多
利申唔識

反而係S1先係最注重食兵,s2開始已經明白咩係objective game,但係仲有deep freeze,宜家真係無哂
有乜好感動 一隻game都可以比你講到咁誇

你識條春咩
小學雞啊
係啊,班韓國隊好勁啊,
你不如講5,至10年前大部分奧運金牌運動員都係垃圾,因為依家啲冠軍勁多多聲。
根本時代唔同,點比?
SSW>ALL
利申唔識

反而係S1先係最注重食兵,s2開始已經明白咩係objective game,但係仲有deep freeze,宜家真係無哂

宜家玩控兵線只會加重其他路既壓力
都可以refer你既objective game
利申唔識

s2打法中路資源最多 jg食晒屎讓晒4鳥3狼比中路肥
froggen冰鳥同m5 alex ich死歌d食兵都好誇張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞