覺唔覺s2 tpa奪冠個刻係lol時期最感動既一段

427 回覆
210 Like 64 Dislike
我睇返果陣d比賽,發現得tpa係注重食兵,尤其是係toyz,兵數次次都贏人好多
到後來d人注重食兵其實關唔關tpa事?
利申唔識

反而係S1先係最注重食兵,s2開始已經明白咩係objective game,但係仲有deep freeze,宜家真係無哂

宜家玩控兵線只會加重其他路既壓力
都可以refer你既objective game

Agger
以前興將條線控近自己塔食兵,宜家鬥快推邊線攞視野
點解明星賽唔搞冠軍隊嘉年華挑戰賽,真心想睇s2 5子合體,就算比人屌打都想睇下
香港人可以拎自己人打飛機
但台灣唔得
Ok
佢地拎獎果下真係喊左
睇得出佢地真係好努力
D分推勁有默契
講真係佢地帶動左台灣電競業
Toys 用球女單殺Cloud templer 慎又係好勁
同意樓主 果陣真係好熱血 自己都唔信會贏到

屌當年TPA傻仔嘅 可能當年仲係小學雞 媽媽唔比玩咁暴力嘅遊戲啦 宜家上到中學個個當撚曬自己職業選手 屌人傻仔
當年tpa世界賽前同韓國隊團練
打左十幾2十場係全部輸哂 無一場贏
去到世界賽
16隊入去個排名佢係排尾2
根本就無人會諗過tpa會贏
所以直到tpa贏左個震撼性先會咁大
就好似今時今日如果俾隊外卡隊贏左會點
當年tpa世界賽前同韓國隊團練
打左十幾2十場係全部輸哂 無一場贏
去到世界賽
16隊入去個排名佢係排尾2
根本就無人會諗過tpa會贏
所以直到tpa贏左個震撼性先會咁大
就好似今時今日如果俾隊外卡隊贏左會點

你個名
受tpa影響踏足lol
雖然到而家都係一條廢柴
有好多連登仔係唔係都屌
唔踩人點突顯自己與別不同
你地最撚叻
SSW>ALL

s4 world場場都大屠殺

支援幫拖tp世界最強
當年中學雞成班上電腦堂睇直播
當年有睇,真係好感動
TPA 當年贏 Najin Sword Moscow5 Azubu Frost
爆冷爆到傻
場場都難打
未睇過s2唔會明果時既感動
依家韓仔年年贏,作為觀眾真係冇哂驚喜
S2真係好熱血
S2 冇乜對手 之後班韓仔上水就屌打哂其他國家

Toys 有左名氣之後串柒柒
垃圾toyz 勁?勁-6 lor 果時咁少人玩識玩少少已經係神手

-6到今時今日仲喺菁英 佢啲運氣真喺用極都唔完
Toyz係勁 但人品好差
樓主咁撚廢S2先開始睇就收皮啦
扮乜柒老屎忽
S1 dreamhack我已經睇緊
S1睇緊係冇咩可能會唔鐘意na eu會鐘意隊tpa囉小學雞
仲記得嗰陣開賽前訪問話會贏m5比個主持笑
最後真係贏左
一路爆冷反cup到贏冠軍又真係幾熱血既
廿幾歲反應慢?
仲記得嗰陣開賽前訪問話會贏m5比個主持笑
最後真係贏左
一路爆冷反cup到贏冠軍又真係幾熱血既

我都記得不過條女幾大波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞