覺唔覺s2 tpa奪冠個刻係lol時期最感動既一段

427 回覆
210 Like 64 Dislike
ssw > all shit

果時睇完全唔覺得佢地有咩隊打得贏,
除左一場對tsm輸,
佢地係近乎無破綻
就算依家Skt對打都唔覺skt會贏

tpa贏真係好感動呀,
我只係覺得當時韓國隊派錯隊過黎
或者果時LOL係韓國未係非常成熟,唔清楚
總之Tpa由頭到尾好傳奇地打爆哂
最大意義應該係帶動左打機事業
而唔係係咪真係第一
講最熱血,淨係上年ANX 小組賽都熱血一百倍啦

我諗上年anx 同當年tpa 差唔多
都係外卡小隊冇人睇好打出好成績
不過tpa 仲拎埋冠軍
SSW>ALL

s4 world場場都大屠殺

五路都勁真係好少見

佢地係勁得嚟夾到先屈機 依家kt都係五路勁 但成隊都好似打得好亂
SSW>ALL

五路都勁真係好少見

佢地係勁得嚟夾到先屈機 依家kt都係五路勁 但成隊都好似打得好亂

kt中路下路廢到喊wo
又黎印象流
pawn今季對線差唔多比全部其他mid都solo過

除左一場對tsm輸,
佢地係近乎無破綻

tpa贏真係好感動呀,
而唔係係咪真係第一

s5 skt肯定勁過ssw s6 skt都得
感唔感動係睇你支持邊隊嘅姐
我就冇咩感覺,只係覺得好出奇
不過見到個個都話當年係toyz係大功臣就真係on99
當年toyz係勁,都算係世界比較勁嗰堆,但係你S2世界第一中路就一定冇可能
當年ALEX同FROGGEN都係全盛期,前者M5輸其實大意成份好高
後者帶住堆 打世界賽,FROGGEN當年隻冰鳥係勁到一定要bam,
toyz根本冇得比,而且當年TPA拎冠軍係個個都好功勞,神發揮啦
Stanley上路差唔多冇輸過,可以不停玩41分推玩死人,Mistake指揮同戰術都好勁,
BEBE都好勁,冇記錯好似係佢帶起EZ玩眼淚,根本成隊缺一換人都未必拎到冠軍
但個個就係到盲撐toyz,話佢係大功臣
話佢廢個班睇睇佢條女先
當年toyz係勁,都算係世界比較勁嗰堆,但係你S2世界第一中路就一定冇可能
當年ALEX同FROGGEN都係全盛期,前者M5輸其實大意成份好高
後者帶住堆 打世界賽,FROGGEN當年隻冰鳥係勁到一定要bam,
toyz根本冇得比,而且當年TPA拎冠軍係個個都好功勞,神發揮啦
Stanley上路差唔多冇輸過,可以不停玩41分推玩死人,Mistake指揮同戰術都好勁,
BEBE都好勁,冇記錯好似係佢帶起EZ玩眼淚,根本成隊缺一換人都未必拎到冠軍

贏m5就因為m5大意,無記錯ALEX 第2場用極靈,都係佢main英黎
Froggen佢輸就因為佢班垃圾隊友

贏m5就因為m5大意,無記錯ALEX 第2場用極靈,都係佢main英黎

所以你想講S2 toyz係世界第一中路?全隊靠佢carry?

所以你想講S2 toyz係世界第一中路?全隊靠佢carry?

Tpa有佢carry 講全靠佢就真係冇腦
S2比賽佢發揮最好 我覺得可以係wo
你覺得係alex/冰雞?
Toyz 神奇之處就係過到Riot果關過到台仔果關過到Reddit 果關

但永遠都過唔到高登仔果關

Tpa有佢carry 講全靠佢就真係冇腦
S2比賽佢發揮最好 我覺得可以係wo
你覺得係alex/冰雞?

打3場都叫大意 但係無可否認既係個年外國人揀mvp 都係投toyz多
SSW>ALL

五路都勁真係好少見

kt中路下路廢到喊wo
又黎印象流

pawn比邊個mid solo過 我印象中咪得crown
中下路都叫廢到喊就唔會-6到排第二啦
btw今年pawn係真係廢左d既但唔算廢到喊
下路又有幾何輸線先
SSW>ALL

五路都勁真係好少見

kt中路下路廢到喊wo
又黎印象流

下路又有幾何輸線先

唔打穿條線就=輸咖
Toyz 神奇之處就係過到Riot果關過到台仔果關過到Reddit 果關

當年toyz啱啱入tpa冇耐,已經拍片串人話歡迎唔妥佢嘅人挑佢機,依家唔知仲有冇人記得
SSW>ALL

五路都勁真係好少見

kt中路下路廢到喊wo
又黎印象流

下路又有幾何輸線先

唔打穿條線就=輸咖

DEFT呢D垃圾就收擋啦
韓仔獨霸真係悶,無睇好悶,追doublelift但又沉哂次次咁快出長局 。Toyz最神奇係無啦啦輸輸下又肥到,刷兵好勁
個時M5好多新招,又吹到外星人頭腦咁仲諗住佢贏硬點知爆冷

當年toyz啱啱入tpa冇耐,已經拍片串人話歡迎唔妥佢嘅人挑佢機,依家唔知仲有冇人記得

有睇 但唔覺得好大件事 係高登/連登先捉住個機會話好大件事
講起s2就諗起ap易大
不要再說了
真心覺得呢家嘅lol 已經唔好玩
over scale 左,呢家日日打CS GO 算

有睇 但唔覺得好大件事 係高登/連登先捉住個機會話好大件事

聊人隻抽又淆底玩morg仲要帶smite洗兵+四鬼
果年係我唯一一年認真睇世界賽,其實真係眼濕濕 宜家啲比賽好似都唔志在贏,以前熱血啲
洗閪理班小學雞咩
我都係friend叫我睇個d比賽
我開頭都覺得on99.無野好睇
一睇玩埋上左癮
都係tpa ,唔係我未必會玩
未必會同d friend以前日日玩,有段美好時光

除左一場對tsm輸,
佢地係近乎無破綻

tpa贏真係好感動呀,
而唔係係咪真係第一

s5 skt肯定勁過ssw s6 skt都得

s5 skt的確好勁
但係我唔覺話勁過ssw
s6條垃圾blank就更加唔洗講

s5果期世界賽faker完全派膠
佢得返隻雷茲係神
你拎到出黎再算
其他英我見到都笑到訓低
msi又係一個例子
我訓撚左身落skt到
最後比隊edg搞撚掂 輸到我訓撚左係到

唯一ssw會輸比s5skt我只係諗到上路
其他我覺得55波都唔過份

如果你話依家既表現的確kt果幾條友已經廢過以前好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞