覺唔覺s2 tpa奪冠個刻係lol時期最感動既一段

427 回覆
210 Like 64 Dislike
打贏m5果場真係好熱血
以前睇直播都覺得熱血
冇記錯當年做種子隊可以打少一場
有少少負碌
不過我覺得係靠stanley,bebe,mistake贏
仲記得嗰時live post高登仔有8成都係反tpa
而家變到反tpa就係新連登仔唔知當時咩事

感動同支持tpa班垃圾先係傻鳩新仔呀
同班死台狗一樣
成班垃圾s2先睇就扮老屎忽想企係高地
收撚皮啦
有少少負碌

講真 一定有TOYZ份 不過上面都講左 係人品有問題
有少少負碌

Mistake應該係最大功臣之一,當年佢做call,btw點解stanley屎左禁多,唔記mistake其他人都仲有一定實力,但stanley就好似一直退步,s5果陣仲要比韓仔替左
有少少負碌

Mistake應該係最大功臣之一,當年佢做call,btw點解stanley屎左禁多,唔記mistake其他人都仲有一定實力,但stanley就好似一直退步,s5果陣仲要比韓仔替左

球Z連鑽石都上唔到

依家仲KEEP到台服菁英 得TOYZ BEBE 同MISTAKE
明明外國人都好欣賞
係得香港人踩自己人
笑撚死人咩
係贏mistake bebe stanley

呢位巴打精警呀
佢地果陣打撚到韓仔投降呀 係投降呀
toyz嘅球女
真係好憎d友咩都屌9自己人 懶係高人一等好撚醒咁 d語氣大撚到咁 不如你上場表演下啦 你咪同我講咩講馬係咪要快過隻馬呢d廢話 照下塊鏡諗下自己過緊咩生活啦 係度笑人傻仔

利申 toyz格衰我認同 亦都唔鍾意 但唔明樓上班on9仔有咩資格笑人廢
有少少負碌

以前啲call根本就無用 點同依家啲call
而且toyz同stanley都係壓住對面黎打
樓主咁撚廢S2先開始睇就收皮啦
扮乜柒老屎忽
S1 dreamhack我已經睇緊
S1睇緊係冇咩可能會唔鐘意na eu會鐘意隊tpa囉小學雞

冇人想知你幾時睇呀行開啦
bebe 汎
bebe 汎

EZ
樓上某啲踩tpa既根本就以為自己好有性格 好有睇法既死on9仔
就好似啲人一場波都未睇過就係到做埋波評
Toyz話就話自己年紀大反應開始慢
但個陣都叫做係lms打到排第3
帶住神手貴呢個咁嘅ad仲同fw打滿5場
有少少負碌

聽好多人講佢人品係好有問題
不過佢係果陣上左神台又有條正gf
兩樣加埋分分鍾真係會串過馬撚
果陣時m5好撚勁
當時toyz俾外國人叫得中路野獸就知佢有料,不過下路真係好勁
Toyz 宜家係咪撈緊twitch ?
樓主咁撚廢S2先開始睇就收皮啦
扮乜柒老屎忽
S1 dreamhack我已經睇緊
S1睇緊係冇咩可能會唔鐘意na eu會鐘意隊tpa囉小學雞

冇人想知你幾時睇呀行開啦

由S1開始睇就一定要鐘意na eu
睇得耐咗,只係會越黎越憎Na 同eu啲隊,年年都hype,年年都食屎,仲要以為自己好撚勁

利申:S1開始睇,以前會撐CLG,宜家係KT死忠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞