覺唔覺s2 tpa奪冠個刻係lol時期最感動既一段

427 回覆
210 Like 64 Dislike
當初反TPA既集中地今日竟然正評多過負評

贏撚左都唔知咩料
做香港人真係慘 贏就俾人屌-6 輸就話影衰香港人
成班s1就睇既老屎忽話s2睇就收聲
我都冇講過s2先開始睇 我話呢個時期最感人啊老屎忽
S1開始睇又同你講咩

贏撚左都唔知咩料
做香港人真係慘 贏就俾人屌-6 輸就話影衰香港人
成班s1就睇既老屎忽話s2睇就收聲
我都冇講過s2先開始睇 我話呢個時期最感人啊老屎忽
S1開始睇又同你講咩

成地都係喇,搵布抹番唔好扇到人啦
同D中國人見到華人嬴左就認親認戚一鳩樣

屌你望下而家人地開台講咩話啦,香港人
不過老老實實已經係IG 見到一堆少女字體既5P TAG 連登已經知呢到冇撚得救
香港人心態:我讚你勁,咪即係自己廢?不了
勁又點 個格咁撚衰
比4個台狗carry都好意思講好感動 咪撚柒落去

Toyz勁多傻閪fans

Toyz勁多傻閪fans

成班笑撚死人
屌 人地toyz想做台灣人多過做香港人啦
講閪咩你班傻鳩
GEM夠紅撚到返大陸啦 你班傻閪係咪好撚捧佢呀

呢個真 成日rank撞到佢 全場香港人傾住計打 條撚樣話一堆港仔廢物 最後完場有人打句香港no.1 條撚樣開住直播講港仔 直接秒檢舉 屌佢老母

講閪咩你地 佢個格臭/串77就唔洗講 係人都知

但你地好撚得去邊呀

你地笑鳩人矮仔 跛仔 胎屎 個陣又唔覺得自己口臭?

你地笑鳩人就得 人地屌鳩返你地又唔得?

你估隔住個鍵盤真係大撚晒咩

識佢真人:佢真係口臭到FD都屌老母
講閪咩你班傻鳩

呢個真 成日rank撞到佢 全場香港人傾住計打 條撚樣話一堆港仔廢物 最後完場有人打句香港no.1 條撚樣開住直播講港仔 直接秒檢舉 屌佢老母

但你地好撚得去邊呀

你老母比佢屌呀傻閪
串77又講大話話無代打想扮清高洗底
你崇拜佢只係因為你唔識當時係美服既佢
講閪咩你班傻鳩

但你地好撚得去邊呀

你老母比佢屌呀傻閪

你老母被狗屌我就知

下點只呀 又貪錢 又成日背住條女帶其他女返宿舍屌
依家咪有報應囉 被人告

下點只呀 又貪錢 又成日背住條女帶其他女返宿舍屌
依家咪有報應囉 被人告

不過我係頂唔撚順你地扮聖人
個一下真係咩先返哂黎 勁感動 我地中國終於威返次

唔理你真心定假膠,中你老母西呀,台灣係台灣,關你大陸仔撚事,屌你老母
講閪咩你班傻鳩

但你地好撚得去邊呀

識真人巧威威呀
成班轉夠話題未 講緊人地爆冷感動
就講人地人品點
係啦係啦 最好開台講撚哂廣東話 就撚哂你班所謂香港人
人地大部分觀眾都係台灣人 講國語有咩問題?
仲係香港發展咩 香港人剩係識屌香港人咋嘛
你都識講當年高登反tpa反到好撚勁啦 洗唔洗做狗求你地唔洗反啊?
唔要人而家就屌人剩係理台灣人
香港人好波
老實講佢s2肯定中路top3
就算之後去左twes打都打得幾好

但係人品太差
唔會鐘意佢
球女由s2勁到而家 faker都好鐘意用
連登最撚多就係扮哂清高咁
你捧啊?我係反啊吹咩
好撚型啊 唔係以為我會咁講啊?
靠人carry你都講得出
係團戰隻冰鳥同球女幾撚做得野啊傻仔
再睇下你自己玩lol

話贏左就認親認戚
佢唔撚係令外國注意到香港選手咩
認親認戚?即係香港人幾撚威都唔讚得?
我有冇話係佢邊個邊個啊on9仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞