(有片) 疑似陳彥霖812最後出現喺東涌黨鐵站 [代post]

1413 回覆
1539 Like 21 Dislike
100% 係霖霖黎架條鏈同衣著同身型
都可以解男朋友嘅daddy嘅

其實個女仔喊緊
仲影影影乜鬼嘢
著咁少布
面對住休班/便衣犬
真係令人擔心
push
點解淨係話要搵daddy + 男朋友?
點解唔搵媽咪
定係因為媽咪去左旅行?定未去
最後出現呢個term講到佢9月冇人見過咁
叫完daddy 再補充係男朋友daddy
應該係關係唔錯直接叫開daddy
佢就係唔想見到警犬
仲報犬刺激佢情緒
為乜呢

無人講到女童係幾時入
一定就唔會係喺街喊兩喊
就捉你入
情緒不穩正路都係去醫院
乜撚女童院
即係入完女童院 再失蹤
而個POST好撚多3毛帶風向
屌你地老母 人地得15歲咋 你地個良心去撚左邊 做鍵盤打手做到你地咁
原來因為咁樣自殺
繼父長期侵犯佢/ 有關係, 繼父有感佢情緒激動開始疏遠佢, 而佢就要去搵daddy ( 繼父),佢係女童院出來後, 威脅要爆出來, 被集體滅口, 唔係一人做

咁於解釋到
1. 媽媽唔追究件事, 照計謀殺下, 攞返佢電話有好多線索
2. ‘我要搵daddy ... 男朋友daddy ‘ 可能係改口免得揚出來, 但又想繼父關心

希望我錯, 無意冒犯, 只希望水落石出
睇晒你篇野都未有外星人, 有D失望
Sor .. 可能睇得日本犯罪小說+謀殺案多

但我有咁ge估算係因為以下邏輯:

1. 全裸+ cctv = 唔似自殺係他殺
2. 問題係邊個殺?狗/ 識的人/ 親人/ 陌生人
3. 如果係狗/ 識的人/陌生人殺, 家人一定會追究
4. 有咩情況家人會唔追究? 家人身有屎
5.有咩情況狗都想掩飾? 狗身有屎
6. 4+5= 係警的家人做
7. 有咩會觸發殺人= 情/ 錢/ 命/ 聲譽
8. 唔會係錢, 唔會係命= 情或聲譽
7. 情或聲譽+ 基巴/ 新巴講的「 色」

令我有以上結論

大家話我太9 我會開心d
佢係6月坐一次 8月坐一次
6月先係因為襲警
8月因為係觀塘同人爭執
8月11日 觀塘 有冇活動?
同人爭執 呢樣野 好關鍵
up
812定821呀你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞