(有片) 疑似陳彥霖812最後出現喺東涌黨鐵站 [代post]

1413 回覆
1539 Like 21 Dislike
812呀屌 在場人士
和你塞第一日
啱呀,由出lift到離開學校中間有一個鐘,呢一個鐘係關鍵。冇左對鞋,仲要情緒180度轉
推 應該係佢
推!!
條褲唔同左??
有鞋 冇鞋??
B
在場有冇見到其他野
佢有冇朋友一齊 上面有巴打話佢係撚狗之後冇事
你有冇見到
有冇可能「男朋友Daddy」其實係霖霖稱呼佢阿媽男朋友嘅叫法?

因為唔係親生老豆,未必會願意直接叫daddy (假設佢阿媽同男朋友已經喺埋一齊好耐),所以叫「男朋友Daddy」

又,其實有冇人知佢阿媽條黑警男友係乜嘢職位?唔會就係8.11霖霖口中要搵嘅指揮官啩....

如果係,知佢去完示威,吵完大鑊8.11唔比佢返屋企就一啲都唔出奇了
Block左佢怕佢誤導人我地唔知。
係即日入,個官判完就入
但請巴打小心,若果霖霖呀媽俾控制,班狗有機會連你都搞埋,要做足保密措施
812 日期
日期confirmed 當時人話係812!!
入面既reply 都有人見過佢, 所以依家東涌黨鐵職員都係線索
我發夢當時在場 有某d原因我拍唔到片
但現場有唔止一個有影底
當時有救護 有一隊popo加一隻便衣狗
圍住佢 佢個人表示唔洗要救護 popo覺得佢精神有問題
佢有比人抄左牌
但最後放走左
之後佢坐左係黨鐵站出口一陣就走左

頭先打左 無人睇到
佢811尖沙咀既ig story有個黃色袋
但812既東涌片就冇左
結合埋hkpoliticalmems新update話佢個電話俾狗/港鐵職員收左
同埋之前有講過話死者電話係調景嶺站
會唔會811-812收左佢啲野就一直冇還過俾佢 所以死者係先要有兩部電話同點解地鐵會有佢另一部電話?
指甲油、鞋都一樣
其實唔洗太緊張
812係有證據佢果排做緊咩

最重要都係91x號佢失蹤前做過咩
同埋812-91x中間又發生咩事
重要咩?
唔同日子㗎
thanks
應該係入過 (按其他人推斷) 跟住逃走左
Btw 我同佢有坐底傾過計
正常溝通到 但諗法有點唔同(玄學佛學道家)
果時我仲幫緊另一邊手
所以確保佢果時無事就走左
第二個post個巴打直接同佢聯絡 比我危險好多
叫佢小心D
係囉。我覺得佢單親,屋企可能唔多理佢。佢同男朋人屋企人close d 好正路姐。或者男朋友果邊當佢親女咁錫呢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞