(有片) 疑似陳彥霖812最後出現喺東涌黨鐵站 [代post]

1413 回覆
1539 Like 21 Dislike
以我所知應該係不斷去探佢男朋友(?)
呢樣我都唔清楚
但15/9左右佢係話佢已經搞掂晒所有嘢搞好佢男朋友嘅嘢
會開新ig重新開始
上佢ig睇 .. 9 月17 有返學
tylam.0
唔係wor
呢到可以link到去"919去攞返電話"

其實之前有無講過佢點解同幾時唔見電話
係佢來
冇第3者 普通人既片證實到
812肥啲 919瘦好多
中間遇到唔開心嘅事瘦左 對應報夢提過肥瘦
咁姐係 8月11 12有去發夢出街
但唔知點解9月中先返學 返左兩三日就失蹤..

而家需要有人探到佢男朋友搵線索
通常要嗌後父會嗌叔叔/uncle
係今日定聽日?
呢條友會唔會係𨋢內條友?
真係似樓主所講送左入女童院, 因為尋日hkdi live果陣, 校方有交代過陳同學係9月頭冇返學, 請假去到16號先返學架!

有冇人尋日有睇hkdi live, 可以confirmed?
sugar daddy?
係啦
中途返學 應該幾受注目
佢返過學應該無咩疑問
唔會 照道理叫唔出口做daddy 應該係嗌uncle
Yes
IG 9月啲相都係瘦過812
關於入女童院 見而家流傳兩個版本
[置頂啦屌]陳彥霖最新整合
https://lih.kg/1655586
呢post係咁講:
1.陳同學曾經住過女童院(fc ed)
但絕對唔關今次運動事
而且係6月已經釋放

[有圖] 陳彥霖事件補充
https://lih.kg/1654893
呢個Post就話
陳彥霖出咗旺角參與811之後失蹤
直到9月12日蒲頭 佢話自己入咗一個月女童院

邊個係真?係咪姐係呢到有假朋友?
可唔可以兩次都有入
我朋友topic..自膠
係我朋友812最後見到佢

之後佢9月仲有出現
但係警察應該帶咗去番警署 最近就一定係東涌警署 之後又話消失一個月 警署之後佢係點離開 上邊有個巴打又話8月中見過陳小姐仲一齊飲嘢 咁究竟當中識過啲乜嘢人 又無情情出多部新電話 新電話會唔會係聯繫一個新朋友用
佢812話部電話俾狗/港鐵職員收左 所以要買番部?
之前咪有個起手足底既網叫香港解密既,岩岩係到諗會唔會係陳同學俾人起左底擺左上去啦,點知一search,個網原來4定5日前收左皮,有無咁岩?
有無手足知道陳同學有無俾人擺過上去
格離post話 (未fc)彥霖12號同佢講811佢同男朋友一齊尖沙咀 仲係12號話男朋友被捉左

IG亦有人13號見到彥霖 仲係同一套衫

咁好明顯彥霖根本無返過屋企?

會唔會搵男朋友daddy係因為佢住係果到or想知道被捕後男朋友情況?

Ps:個人猜測
有無人有back up到,有既話可唔可以幫手check下啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞