(有片) 疑似陳彥霖812最後出現喺東涌黨鐵站 [代post]

1413 回覆
1539 Like 21 Dislike
男朋友daddy係重要線人
應該 812 嚟
果日我記得lunch 後入左東涌
諗住搭 S12 入機場
但响 B 出口就見到咁

因為太多人,就諗住搵個fd 搭的士
於是去左 A 出口果邊

行到 A 出口就聽到有把女聲响度叫同喊
雖然睇唔到係咪死者
但個場景好match
又係有醫護同1-2個軍裝狗
睇左陣我就行開左啦
呢啲先係正宗黑記
會唔會試下從陳同學嘅follower入面搵下會唔會有佢男友ig
係呢個方向搵多啲線索
呢個係根據佢811所講黎推斷

但而家有樣野肯定既就係拍完ig story811-812一定有野發生左

重點係佢話自己得番一個同番唔到屋企
推!樓主話係9月1
係9月1?
你夠成個成個八婆咁咩都管啦

“會聯想到男朋友既老豆,所以巴打從「陳小姐自己或男朋友親人關係」嘅方向推測,我覺得完全合理”
你依句又係邊到睇翻黎啊?

佢第一句係咁定義個terms ”男朋友daddy 會唔會係一個錫佢嘅uncle?”
邊撚到有定義到係自己親人定男朋友親人啊?咁我誤會佢暗示個女仔搵sugar daddy 有咩問題啊屌你老母

不過反正你大愛左膠,佢講野講到唔清唔楚搞到人地唔舒服你都盲撐嫁啦 人既感受唔緊要,你既光環最重要,唔緊要啦可,係咪
講左唔係9月1阿,爬文啦

200%係812
sorry 係826 更正番
搵男朋友daddy有幾奇
佢同佢家人都唔close
問左片主check多次data. confirm 係812
會唔會812-916 期間同男友分左手,所以先想重新開始?
我發夢當時在場 有某d原因我拍唔到片
但現場有唔止一個有影底
當時有救護 有一隊popo加一隻便衣狗
圍住佢 佢個人表示唔洗要救護 popo覺得佢精神有問題
佢有比人抄左牌
但最後放走左
之後佢坐左係黨電站出口一陣就走左
812. 2:36pm
當時係第一日塞爆機場果日黎
屌 會唔會係佢男朋友比狗殺左
跟住滅埋佢口
我都記得 812有入機場
去到4,5點話狗會清場
所以恐慌性咁走人
最後機場得番百幾人
如果佢係入機場 宜片係係黨鐵
會唔會 黨鐵到東涌轉機場巴士?
由黨鐵站行過去搭巴士好近 5分鐘唔駛
812條搭巴士隊去到渣哥到

可以試下黨鐵站附近的cctv?
會唔會係11號搵完佢呀媽條仔,冇得番屋企,所以搵佢男朋友老豆,之後死黑警mark實左佢,拉佢入女童院
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞