(有片) 疑似陳彥霖812最後出現喺東涌黨鐵站 [代post]

1413 回覆
1539 Like 21 Dislike
佢比人強姦,果個白衫同犯係陳同學口中既「指揮官」狗,好大機會係佢識既人,有機會係男朋友daddy,女女女完然後殺左佢,狗為左包庇而唔搞大件事
會唔會係入面得罪咗黑警,黑警搵人謀殺佢?
耶撚唔洗死全家 但你要
入咗呀
班狗想學新彊集中營,比卡超好支持
唔出奇
結合翻上面啲point
我覺得似係有條件下威脅佢叫佢做啲野 而呢啲野就係唔見得光既事 我覺得唔會係叫佢唔準出去示威 示威呢樣嘢構成唔到一個滅口既動機
之後條件就係話如果你唔做 你男朋友個老豆會被消失之類
佢繼父係狗 無可能會被消失先啦
有可能男朋友新屋嶺出左事
之後狗搵陳同學迫佢滅聲
佢接受唔到
即係話好有可能佢男朋友比人打死咗,而佢屋企人亦都出咗事或者被禁錮,因為陳同學有提過要搵男朋友daddy,所以班賤賊就醒起要搞埋男朋友屋企人

男朋友被打死,屋企人無法出聲,唯一知道男朋友個名同資料就只有陳同學一個,所以陳同學就成為目標,加上陳同學當日冇口罩,同埋有機會嗰日已經比人抄咗牌,落手嘅難度大大減少
812有
機場黑警還眼
創造力量同幻想會嚇你一跳
我估佢同男朋友 daddy關係唔錯
一黎男朋友被人拉咗(要幫手通知佢爸爸?)
二黎佢一個細路女想搵人求助,自己屋企又返唔到
件衫都一樣
99%係佢
藍到自己個女死得不明不白都忍得
似係平時嗌開男朋友呀爸叫daddy
驚人誤會 所以先叫多次男朋友daddy
大家!佢無daddy 好明顯佢男朋友daddy同佢關係好好 所以彥霖要搵佢
不如集中火力搵到佢男朋友daddy出黎講下彥霖既事
佢一定係最清楚 排除佢男朋友(被捕左)
佢男朋友daddy先係最重要!!!
咩新聞
你都識講811
點樣最後啊
啲人話佢係入面打過黑警,會唔會係報復?
我都覺得男朋友daddy呢個稱呼可圈可點
真係9UP唔洗本
9UP唔代表提供方向
冇足夠既證據同根據既9UP只會影響人地 同班迷信撚一樣
明顯反光嗰度係頸鏈啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞