(有片) 疑似陳彥霖812最後出現喺東涌黨鐵站 [代post]

1413 回覆
1539 Like 21 Dislike
我覺得要分幾路
一係電梯、調景嶺、cctv
另外係812 東涌、同狗咩事嘈、無左電話
再黎就係屋企人、伍先生、女童院、官司
第四係gay 巴一堆地點
Btw 住元朗 村屋 係咪乜乜圍
呀媽男朋友又做狗 聯想到鄉黑/鄉黑狗
記得811個日係鄧二哥上場個日
咁都無理由keep佢成個月 同時又可以開部新電話
之前咪有個起手足底既網叫香港解密既,岩岩係到諗會唔會係陳同學俾人起左底擺左上去啦,點知一search,個網原來4定5日前收左皮,有無咁岩?
有無手足知道陳同學有無俾人擺過上去
我聽到

.....我想靜下咋
.....無呀一個人都冇呀
得返我自己一個咋成日呀......
我住元朗架黎到東涌呀.....
我返唔到...........我搵我男朋友....
我唔要你地比我d野.....唔值得我去收呀.....
我而家得一個目的,就係要搵到我daddy, 我男朋友 daddy”
條片好似有個警犬講話佢藏有攻擊性武器?
同埋打扮同失蹤嗰日都相似 似係佢平時嘅衣着風格
黨鐵職員點會有權收人電話❗️
不過812嘅cctv 唔係重點
919 係調景嶺一帶cctv 先係重點

但812有助了解彥霖生前大約一個月嘅行徑
1. 我都好想知佢男朋友去左邊
2. 好似完全忽略左男朋友嘅屋企人(男朋友daddy)
811 IG STORY 話會陪住香港人 會留到要見指揮官
812出現東涌, 當日係爆眼少女和理塞 衣服同811一模一樣
仲話番唔到屋企同唔要你地警察幫

姐係代表佢811-812中間搵完指揮官出過事,導致佢情緒轉變
但係警察應該帶咗去番警署 最近就一定係東涌警署 之後又話消失一個月 警署之後佢係點離開 上邊有個巴打又話8月中見過陳小姐仲一齊飲嘢 咁究竟當中識過啲乜嘢人 又無情情出多部新電話 新電話會唔會係聯繫一個新朋友用
佢812話部電話俾狗/港鐵職員收左 所以要買番部?
咁都無理由keep佢成個月 同時又可以出去開部新電話
Push
彥霖的確入過女童院 原因為探男朋友監(警署羈留)時同警察有衝撞 被控襲警
會囂會就係收左咁耐 所以先有人話調景嶺站有佢電話?
會唔會係因為佢阿媽個男朋友所以佢唔夠膽返自己屋企
之後佢阿媽個男朋友想滅佢口
我係佢tylam .0個ig發現個profile pic個衣著同係𨋢到一樣
係太子站嘅自拍
唔知有冇用,推上黎先
source from hkpoliticalmemes ig 東涌片 comment
當日美孚入站 去調景嶺要係太子轉線
呢個應該係6月嗰次入女童院原因
但8月中至9月中 會唔會又入多次女童院? 佢又去咗邊? 9月中先返學其實係好奇怪
攪男朋友嘅野 係咩?
呢條女好大件下,1.5M? 唔似.
假設𨋢片段時間正確
呢張應該係19號up上去?
仲有袋野渣住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞