(有片) 疑似陳彥霖812最後出現喺東涌黨鐵站 [代post]

1413 回覆
1539 Like 21 Dislike
[置頂啦屌]陳彥霖最新整合
https://lih.kg/1655586
多謝巴打幫我出聲
嗰位巴打以為我講uncle 係sugar daddy 卦
雖然佢語氣好衰但應該同路人嚟嘅
唔使變鬧戰
大家都包容
只係理性分析姐 巴打可唔可以冷靜d 唔想大家炒車姐

利申我自己都成日著同一套衫褲鞋出街
樓豬要出黎講講條片來源
搵佢男友出黎 問清楚
以我所知AECOM應該有員工可以睇到cctv
有記者影到的話,
812東涌地鐵站B出口貢茶位?
咁多資料唔難搵返
推呀
陳同學因咩事入女童院?
還我真相
要搵佢男朋友daddy
https://www.mind.org.hk/zh-hant/mental-health-a-to-z/%E8%BA%81%E7%8B%82%E6%8A%91%E9%AC%B1%E7%97%87/%E3%80%8C%E8%BA%81%E7%8B%82%E6%8A%91%E9%AC%B1%E7%97%87%E3%80%8D%E6%98%AF%E7%94%9A%E9%BA%BC%EF%BC%9F/

躁鬱

811搵指揮官
9月開始新生活,開新ig,返新學校

812失控片

如果有情緒病,家人(陳母) 唔識面對,想低調處理,唔想成為談論對象

純鳩估,非帶風向。我都想間仆街學校同黑警畀返個真相!!
tui
依家你地真係錯晒fo 變到紅衛兵咁 集中返美國民主法案仲好啦
咩呀,講緊同ig story條片似喎
811 IG STORY 話會陪住香港人 會留到要見指揮官
812出現東涌, 當日係爆眼少女和理塞 衣服同811一模一樣
仲話番唔到屋企同唔要你地警察幫

姐係代表佢811-812中間搵完指揮官出過事,導致佢情緒大轉變
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞