(有片) 疑似陳彥霖812最後出現喺東涌黨鐵站 [代post]

1413 回覆
1539 Like 21 Dislike
要搵既daddy會唔會係親生嗰個
想睇整理入一入黎
[置頂呀仆街] 已搵到彥霖好朋友 fc左好多野(整合加討論)
https://lih.kg/1647302

新post 要手足幫手推
[置頂]陳彥霖疑點整合+行動
https://lih.kg/1654955
炒車都唔割
暫時證明到黑警講大話 (赤腳街去海邊)
好肯定係812啦 你留意佢講既野

佢衣著同811 IG STORY既衣著一樣
跟住呢條812有講話佢番唔到屋企

仲要812係機場集會出現東涌_
的確唔係100%個個都係既 大部分囉
有機會
講開廣東話都知後面嗰句係補充前面嗰句的 所以100%係男朋友daddy 仲有咩好拗
利申:native Cantonese speaker
長征行返出去果日黎架
我當時係隔離食緊渣哥見到
推 尋真相
有頸鏈 心口位有反光
d人話佢九月一入左女童院?
pish
我一個人靜吓咋
我好xxxxxxx
冇啊一個人都冇啊
得番我自己一個 成日啦
我住元朗架 我嚟咗東涌啊
我返唔到屋企啊
我唔知xxxxxxxxx (男手足講嘢)
xxxxxxxxxx (痛哭尖叫)
我唔要你哋啲嘢啊 我唔要啊
你唔值得我去收啊
我依家一個目的
我淨係要搵到我dad
男朋友daddy

有冇手足可以將條片降低雜音
幫我推上去唔該
Make sense
8月11 佐敦協成行 giordano門口拍片https://m.facebook.com/groups/295202647488775?view=permalink&id=1813956118946746

8月12 東涌
可以搵埋東涌mtr既cctv片

有人話佢 8月11被捕 (之後入女童院 住一個月 9月再出返黎) 入女童院既資訊可能都係假

點解情緒咁激動 佢可能知道 不能知道既秘密
關於已被捕男朋友? 關於傳言的老母男朋友?
長征個日咁即係唔係812架啦喎......
全部收皮先啦 佢點會嗌搵daddy 佢無daddy架
後父係狗既話 (片中佢咁憎狗)佢點會認佢做daddy
佢最尾嗌搵daddy擺明係口急 佢根本係話想搵男朋友個daddy啊
重點搵佢男朋友個daddy啦
佢實好清楚彥霖好多野
唔好撚再亂估所有唔知道既事先啦
現家好明顯知道佢好信任男朋友daddy 一定關係好好 搵男朋友daddy啊!!!
姐係 confirm係 1/9 黎?
儘量聽到幾多得幾多

便衣:(係呀!我幫佢手呀)

霖:我想靜下喳
路人:你繼續
繼續,有咩事影低佢呀下

霖:我唔要聽到
呀!!! [大叫]
唔好呀!一個人都冇呀
我得番我自己一個喳!成日呀

便衣:(我而家幫你打電話畀佢啦?)

霖:我住元朗呀
黎到東涌呀

霖:我番唔到屋企
我唔知XXXX

霖:我要去搵我男朋友落都話
XXX

[尖叫]

唔好再問我呀!!!!!

便衣:(我地黎幫你手嫁)
(我地做咁多野都係幫你手嫁)
(真係希望幫到你)

霖:[哭]

霖:我唔要呀! 我唔要你地畀我啲野呀!
我唔要呀! [大叫]
你唔值得我去收呀!!
我而家一個目的
我凈係要搵到我DADDY
我男朋友DADDY
推一下
警渣俾咩佢
佢唔要
係咪藥?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞