(有片) 疑似陳彥霖812最後出現喺東涌黨鐵站 [代post]

1413 回覆
1539 Like 21 Dislike
對鞋唔一樣
我有印象
之後在場人士
有位中年男人 唔知係律師定咩身份介入幫佢
就東涌站貢茶出面
有冇人記得多d
我係現場
佢係情緒好激動
冇記錯 應該係男朋友 同 daddy
之後有市民介入左
再之後 救護介入
冇記錯的話
個標題改到on99,最乜撚野後呀
係佢
我覺得係紙巾?🤔
住一個月女童院,一定瘦一圈
其實會唔會間條衫條便衣狗想chok佢講同邊個一齊嗰啲 之後霖霖情緒更加激咁話無呀 一個人都無呀
【細思極恐】陳同學全裸跳海事件
https://lih.kg/1655626

***一定要睇晒全篇文,同整場運動有關

你哋究竟討論完「全裸行出街跳海」嘅陳同學未?新屋嶺去左邊?被狗非禮强姦去左邊?

你哋討論咁撚多咪又係用緊敵人突登放比你嘅資料查案。。。咁同大陸人睇cctv之後討論香港有咩分今别?

其實冇必要全民神探,案唔係我哋查。其實宜家香港大撚把不公義,肯定唔止陳同學一個。運動焦點唔應該被spin走。

用腦諗下點解中大吳同學爆完大鑊啫刻彈出陳同學全祼浮屍事件?點解連登突然咁多「同學朋友」爆料?跟本就係政權想spin風向。

唔洗討論咁多㗎,討論完都解釋唔到點解會全祼行出街跳海。

所以結論得一個,「全裸行出街跳海」的陳同學是被政權謀殺的

政權好撚成功,睇下宜家幾少人討論中大吳同學就知。

新屋嶺哀歌
https://youtu.be/ktz7R_G8oxw

幽黑夜 羅網外
荒山野 鐵網中
三千勇士
浴血筋骨 皆斷
異次空間 黑暗時段

斗室內 刑法外
黑警 濫暴 皮綻肉開
他遭非禮
賊贓屈供 招架
雪花紛飛 飄落 這喑夏

天佑 新屋嶺
天佑 新屋嶺
天佑 新屋嶺
天佑 新屋嶺

血洗盡 城塞外
蒼天怒 人共憤
以武制暴
儆惡懲姦 正道
願有天光輝 驅盡 這暗霧

光復 香港
光復 香港
光復 香港
光復 香港

皇天擊殺共產黨
地獄引渡鄭月娥
咁佢老豆,男朋友,男朋友老豆究竟係邊到
佢地仼何一個會唔會知啲嘢,定係死埋?
屌 記錯左,我係果個位置記憶重疊左,sorry當我冇講過
sorry我記錯左,係812先岩
邊有話入就入架女童院
有無人推我呢個...
我見佢自己一個後生女仔係到整理緊啲垃圾 所以走左過去同佢傾計 對話中佢話每一次示威都係自己走出黎 同埋感覺到佢性格係好堅強..希望真實可以還彥霖一個清白
我可以證實東涌條片係佢黎
係1/9 我都記得係長征果日
各位YCI / HKDI/ IVE (LWL)同學:

就大家關心青年學院陳同學逝世的事件,校方提供(片一)的非壓縮及長版。

https://connectvtc-my.sharepoint.com/:v:/g/personal/extuser01_connect_vtc_edu_hk/EZK92OtluwZBhD5-xTvRP5UBuSg8cv9-e-5N3b2uHmeWhA?e=bIhG6s

一如以往,我們會繼續與同學保持溝通,同學也可電郵給我們表達意見。

YCI/HKDI/IVE (LWL)
Push
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞