(有片) 疑似陳彥霖812最後出現喺東涌黨鐵站 [代post]

1413 回覆
1539 Like 21 Dislike
越來越多綫索。好事
救護可唔可以出黎講兩聲
9月1?
唔太似

呢個地盤係去海濱既必經之路,個cctv應該會影到所謂佢跳海當日既片段
冇野好作到要屈人有病?
你老母ge男朋友係警阿
而家最緊要揾左佢男友背景資料先
Backup
諗緊會唔會係有咩原因導致佢咁驚啲狗
就算之前真係有襲警record都應該唔會有啲咁既反應
應該係嬲啲狗 而唔會係激動到喊?
佢個反應似係有狗對佢做過啲咩先會咁驚而抗拒接觸班狗
假設佢可能係案發前一段時間已經有熟悉既狗隻同佢有過交涉
而呢個交涉係唔見得光既 所以啲狗要滅佢口?
姐係佢係要揾佢老母個男朋友,唔關佢男朋友嗰邊事?
唉 家屬苦主畀黑警呃左
唔知
有既話 黑警就用佢有精神病理由 引致自殺啦
擺明無
https://viu.tv/encore/1-987-when-the-day-comes

最後一日,未睇返睇喇...
直頭係條片 件衫 髮型
儘量聽到幾多得幾多

便衣:(係呀!我幫佢手呀)

霖:我想靜下喳
你繼續
繼續,有咩事影低佢呀下

霖:我唔要聽到
呀!!! [大叫]

霖:我得番我自己一個喳
成日都係咁

便衣:(我而家幫你打電話畀佢啦?)

霖:我番唔到屋企
我唔知XXXX

霖:我搵唔到男朋友
XXX

[尖叫]

唔好再問我呀!!!!!

便衣:(我地黎幫你手嫁)
(我地做咁多野都係幫你手嫁)
(真係希望幫到你)

霖:[哭]

霖:我唔要呀! 我唔要你地畀我啲野呀!
我唔要呀! [大叫]
你唔值得我去收呀!!
我而家一個目的
我凈係想搵番我DADDY
我男朋友DADDY
起底blocked
所以佢係片中就話唔要差佬俾佢嘅”嘢”???
我估佢有可能係同男朋友失聯,或者想update佢男朋友近況,所以想搵佢男朋友Daddy。純推測,其實我用代入法諗如果自己同男朋友聯絡唔到,會用咩辦法去搵,直接上佢屋企?聯系男朋友親人?我諗唔到仲有咩原因會想搵佢男朋友Daddy。

咁即係話!佢男朋友應該係出左事,亦極有可能係同近期運動有關!點解偏偏會係呢啲骨節眼上發生呢件事?所謂既一早已經坐緊,會唔會係想擾亂我地視線?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞