Rainbow Six Siege討論區#2

936 回覆
9 Like 0 Dislike
各位巴打 開波啦
push一下
留ID GOGOGO
仲有就係呢排整嘅戰術片

https://www.youtube.com/watch?v=DXsxnZKYjY0

睇曬
玩得了
小弟每日2130等候各巴打
小弟每日2130等候各巴打

利申pc
仲有就係呢排整嘅戰術片

https://www.youtube.com/watch?v=DXsxnZKYjY0

好正
可唔可以拍多d
各位巴打又差唔多時間開波啦 !

uplay ID: HK_No.1-Alan
Ps4死ser?
唔清楚 我pc
有無人可以教我basics? 新手
有無人可以教我basics? 新手

睇多d人玩
打NG死左唔好跳kill cam,睇下人地點殺你
學下人地d位黎打
好似禁錯制退左群 邀多次
https://rainbow6.ubisoft.com/siege/en-us/news/152-294547-16/announcing-the-rainbow-six-pro-league-apac

嚟緊R6 Pro League將會新增APAC,簡單啲請你地當亞洲區
雖然我唔撚鍾意佢地份人,冇機品又痴鳩線,但係香港隊Top Team喺成個亞洲中都真心算強

睇嚟我要再投身多啲Pro League旁述工作了

樓主我想趁R6新增亞洲Pro League開個新Post
其實呢個Post之前我就有打個Template,不如我改一改,加埋亞洲PL個新聞之後開個新Post
而家個一樓有啲難睇

其實呢個Post之前我就有打個Template,不如我改一改,加埋亞洲PL個新聞之後開個新Post
而家個一樓有啲難睇

你地個group係ps4既?

而家個一樓有啲難睇

我唔係,PS4另外有Post

而家個一樓有啲難睇

交比你

而家個一樓有啲難睇

唔知邊位巴打邀我入uplay grp但我禁錯制退出左

而家個一樓有啲難睇

你咩ID,我開咗個InGame Group鳩邀人
大家都邀下邀下咪壯大個Group一齊玩
仲有就係呢排整嘅戰術片

好正
可唔可以拍多d

拍就拍咗條Kafe頂,但係長達半個鐘,應該要重拍多幾次修改下
其實呢條片睇落就十八分鐘,後面我執成個Flow同埋用字
夾夾埋埋重拍咗應該七十幾八十次先出到街
一條片都要用我兩三日

而家個一樓有啲難睇

你咩ID,我開咗個InGame Group鳩邀人
大家都邀下邀下咪壯大個Group一齊玩

Uplay R6 Group 我開既 今晚再加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞