HKCC 2019-20 討論區 [5] 大家加油

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
而家讀緊2050 creativity
主要講環保 會有5個field trips
上堂睇片 都係講環保野
同埋tutor會用廢紙去玩
想知再講
push
求解答
有冇人可以講下FUNDAMENTALS OF HUMAN RESOURCES MANAGEMENT
ITB辛苦D,當初我考試前每日背八個鐘連背5日ITB都係得A
Intro to IT(summer sem啱啱上完)背咗兩日就A+
intro to IT大約有兩成同ITB有關,其他都唔太關事,努力上好tutorial同背書就得
不過聽人講好似話summer sem 本身係輕鬆啲嘅 因為課程內容少啲
內容少D就未必,都係份notes。不過Ben Sir瘋狂tips就係真的
唔該曬師兄祝爆4
想問下以大家嘅經驗,揀GE科容唔容易入到first choice?
有冇人對business econ assignment
有d唔識做 傾下得唔得

有冇人對intro to econ assignment
HKCC: The subject registration period has been extended to 13 Oct from 10am-10pm. Please check the subjects you chose can fulfil the graduation requirements.

今日最後機會
同問
睇個科多唔多位
留tg?
已tg
想知多啲呀巴打
嗰啲feild trips會有幾多蚊同其他昆蟲
同埋幾遠下
另外gp project要用紙設計一個遊戲
係有midterm嘅
去到而家為止都算係唔錯嘅
大概就係咁
唔該晒巴打
有冇econ達人可以解答我一啲疑難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞