HKCC 2019-20 討論區 [5] 大家加油

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
呢科冇讀過
我都唔知 我拎返個陣都冇寫咩 grade 其他人都係咁
唔係 個topic要同present嘅唔同
一定唔係2196
點解嘅??
呢個我記得係求其搵三類嘅電腦setting,我哋嗰陣就搵咗iPad, 普通電腦室嗰類配置同埋gaming pc,其實就係要對比翻邊款setting最能夠fulfill個situation,你分析過後就做個總結話,喺某啲方面xxx setting係最好嘅,亦都好適合個situation,所以我哋揀xxx setting
SHDH2035 Values and Ethics in Daily Life
SHDH2055 Exploring Culture through Field Trip
BHMH1042 Economics and Society (for Non-Business Students)
BHMH1041 Accounting for Non-Business Students
SHDH2201 Chinese Family and Culture
SHDH2043 Digital Storytelling
year 2 社科 求評揀咩科
回覆者過3爆4
科 self understanding 係咩料
有冇專業老戲骨幫下手
有冇人最近都冇心機溫midterm
斗慘
幾好挽
識到人
師兄 intro psy係邊個lecturer
我懷疑自己有adhd,完全冇專注力溫書寫paper,狀態比上兩個sem差好多
請問Chinese family份個人asm要點做得好?
連要講咩都諗唔到
最好扮講啲好私人嘅野,展示信任感,或者作少少慘野搏同情,我就係唔肯講私人野同冇乜慘事最後b左
2035 之前有人話類近cct cct靚grade就易讀 唔靚既話就自求多福
2201 齋背 一份gp project一份paper workload唔算好重 同埋今個sem教嗰兩個都冇伏
2043 拍片 睇下戲剪下片咁 assignment拍關於自己既片
我個陣真係睇到眼突突,以為睇緊韓國片,一個慘過一個,上堂扮fd,落堂黑口黑面講事非,影后上身虛偽到
我之前art of reason ethics present高分但其他logic野一般,係咪唔適合讀
想問有冇人知Japanese Ⅱ份project係做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞