HKCC 2019-20 討論區 [5] 大家加油

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有冇巴打讀過molecular biology
係咪好難讀
唔會 都係加減數 明點計先係重點 唔需要太多business knowledge

係咪同中學econ 啲野差唔多?
想問下: business marketing 同
retail and sales management 評價?
我見冇乜人討論
Hhb文宣不足
Wisdom in Eastern Culture 有咩評價?係咪伏科?
Accounting for non business student 好定cluster d既stat好?
求有冇人讀過SEHH2057 fitness and: the theory and practise 係味跑步嫁?
有冇gp pj ? Exam難唔難
冇音樂底可以讀?
請問Financial Management定negotiation skills 好啲?

Cluster-D 有乜好推介?
Level 2
唔難
如果你諗住入大學讀finance既話建議你揀
睇你鐘意計數定背書
grammar in context係咪易讀? 利申:英文麻麻
冇gp pj
exam只要明晒concpet就會識做 唔算好難
有更好讀
有好野要分享
想問下 SEHH1016 Introduction to Internet Technology 會唔會難讀?
以前中學hea讀過少少初級cisco networking唔知贏唔應付得嚟
難唔難拎分?Assignment做啲咩?
同埋有日文底係咪都要由日文I開始讀起
想知加一
同SEHH2238 Computer Networking 係咪差唔多野嚟㗎?
突然發現出年要讀呢個
我係year 1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞