HKCC 2019-20 討論區 [5] 大家加油

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
可唔可以講多啲想讀但怕爛grade
ching 介唔介意send d notes比我睇下

https://t.me/ccc1010
phy1 已經係cluster D
希望可以快啲炒左陳偉強 趕佢返去大灣區度 唔好留係香港獻世
Sorry 我無留底
阻阻咁多位巴絲
想問你地有無人今日喺wk5樓拉把有電腦嗰啲枱嗰度見到一把muji 30cm嘅透明間尺
我今日5點幾喺拉把走嗰陣唔小心漏低左
想知有無人見到
想知我哋啲學費係咪包埋lecturer嘅人工暫停教學職務但又有人工其實係咪益咗佢
Sd左notes俾你 不過頭先搵唔到readings 可能係我del左
hello 係咪會有notes睇?要reg科了萬分感謝 tg:@wtahwt
同問
有冇source
IT fm一問
SHDH2035 Values and Ethics in Daily Life 求評
係咪冇人對運動有興趣冇人討論health and fitness 尼科嘅
文科GE cluster b/d有咩介紹
1016 intro to IT 同2044 digital new media 如何
唔係sd左喇咩
想問SEHH2023 light, man and environment 讀咩同好唔好讀 商科仔
同埋SHDH2201 exploring culture through field trip
Ths so much
有冇人intro to auditing and tax 對答案
依科無考試又唔使上堂,間中成班會出去睇下啲文物古蹟,同時group project 成組搵個地方參觀下,再記錄低去present.

有兩個individual assignment要交,第一個係紀錄所有你有去過啲地方,當日記咁,另一個就sem尾比個有關成個course 嘅 reflection佢

所以好輕鬆,又無notes,上堂唔會教書,純粹去參觀下再紀錄返,好啱sem4 hea讀
Social science ns有冇咩ds科推薦?
同問2044
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞