淘寶耳機集中討論帖(4) - 講還講買完野收埋貨記得貼相

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
前兩日係亮點買左條126線 佢叫我加多30蚊 我冇問點解就加左 有冇巴打知點解﹖

順豐運費,應該係

想問下啦咩係亮點
前兩日係亮點買左條126線 佢叫我加多30蚊 我冇問點解就加左 有冇巴打知點解﹖

順豐運費,應該係

想問下啦咩係亮點

賣升級線既淘寶店
https://item.taobao.com/item.htm?id=543846288409&ns=1&abbucket=11#detail
好撚抵玩

呢隻好定k3好?我見低價入門級好多巴打推介k3
但第一頁k3條tb link 好似無貨,有無link推介?

港行

唔好攪錯,有好幾隻K3

K3 單圈-$69 已死
K3003 聲菲 $450 己死
Magaosi K3 $799 呢排喪推既圈鐵

原來要$799

799係港幣

k3啦無得輸
不過bass會有d重 睇你口味
https://item.taobao.com/item.htm?id=543846288409&ns=1&abbucket=11#detail
好撚抵玩

呢隻好定k3好?我見低價入門級好多巴打推介k3
但第一頁k3條tb link 好似無貨,有無link推介?

港行

唔好攪錯,有好幾隻K3

K3 單圈-$69 已死
K3003 聲菲 $450 己死
Magaosi K3 $799 呢排喪推既圈鐵

原來要$799

799係港幣

k3啦無得輸
不過bass會有d重 睇你口味

我覺得佢既bass係彈唔係重
未玩過任何耳機既新手有啲野想請教
爬咗好多文都未諗掂買zs3定zst
我想要既係人聲清 啲音樂清脆啲既
同埋啲音樂感覺近啲既

sor好多問題 求賜求
thanks

新手上路係ZS3 加亮點銀線
$69 + $126 人仔攪掂

兩難
簡單啲講 係咪zst就高音好啲 聲清啲 但bass差啲
zs3就bass好 但無咁清?

佢package個條銀線o唔ok 定prefer直接去亮點買好?

thanks bro

佢package條銀線唔係靚野
買條靚少少啦
好過ZST 唔少

呢句係講zs3好過zst 定講緊條銀線?

講緊ZS3好過ZST唔少

phil巴都係自己去試吓,人人口味唔同,我就zst>>>zs3

港人限定個度買信得過?
我見佢zs3仲平過zst
同埋啲音樂感覺近啲既

sor好多問題 求賜求
thanks

兩難

佢package個條銀線o唔ok 定prefer直接去亮點買好?

thanks bro

買條靚少少啦
好過ZST 唔少

phil巴都係自己去試吓,人人口味唔同,我就zst>>>zs3

港人限定個度買信得過?

推緊依間
同埋啲音樂感覺近啲既

sor好多問題 求賜求
thanks

兩難

thanks bro

買條靚少少啦
好過ZST 唔少

港人限定個度買信得過?

我嗰條zst都係揾佢買
同埋啲音樂感覺近啲既

sor好多問題 求賜求
thanks

兩難

thanks bro

買條靚少少啦
好過ZST 唔少

港人限定個度買信得過?

信得過

兩難

thanks bro

買條靚少少啦
好過ZST 唔少

港人限定個度買信得過?

信得過

去ssp 麥記後面買都得 我k3 zst zs3 都係佢到買
遲d去買埋bd005 上佢個網做會員$105
K3 都係$600

有冇巴打絲買過又覺得幾好用嘅淘寶USB DAC
打算由Laptop USB入DAC出去Headphone
有冇啲適合Studio Headphone個amperage嘅DAC?

兩難

thanks bro

買條靚少少啦
好過ZST 唔少

港人限定個度買信得過?

信得過

去ssp 麥記後面買都得 我k3 zst zs3 都係佢到買
K3 都係$600

冇保唔建議買K3,佢啲QC...

港人限定個度買信得過?

信得過

K3 都係$600

佢話可以幫你寄上去保
同行貨差成兩舊,是但啦

港人限定個度買信得過?

信得過

K3 都係$600

佢話可以幫你寄上去保
同行貨差成兩舊,是但啦

試過成條管爛左,好彩係行貨

港人限定個度買信得過?

信得過

K3 都係$600

佢話可以幫你寄上去保
同行貨差成兩舊,是但啦

試過成條管爛左,好彩係行貨

自行決定啦
gearbest度買有無得揀去順豐自提個啲攞架 屋企長期冇人
gearbest度買有無得揀去順豐自提個啲攞架 屋企長期冇人

寄去fd幫收?

咁無計 焗住要去港人限定到買
SE215想換線 想有埋咪 有無巴打介紹下

咁無計 焗住要去港人限定到買

個店主都係巴打黎既
新手一問
SE215值唔值得換線定買過隻算

買過隻

銀線大法

想問下咩係銀線大法 新手
但隻215買左2年到

聽左兩年都唔換

其實壞左幾耐下 係我懶得去搞佢

順豐運費,應該係

想問下啦咩係亮點

賣升級線既淘寶店

KEYWORD係亮點

順豐運費,應該係

想問下啦咩係亮點

賣升級線既淘寶店

KEYWORD係亮點

[quote][quote][quote][quote]未玩過任何耳機既新手有啲野想請教
同埋啲音樂感覺近啲既

sor好多問題 求賜求
thanks

ZS3有無link呀
[quote][quote][quote][quote]未玩過任何耳機既新手有啲野想請教
同埋啲音樂感覺近啲既

sor好多問題 求賜求
thanks

ZS3有無link呀

依加推BD005
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞