淘寶耳機集中討論帖(4) - 講還講買完野收埋貨記得貼相

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
隻 im50 斷線 想平玩淘寶耳機係咪都會好過隻 50 ?

哩度推既zst/zs3/bdoo5都抵玩過隻50

呢三隻有咩分別 我認我懶
又唔係好識 D 耳機

bd005 雙圈bass勁
zs3 單圈 聲清
zst一圈一鐵 雜食掛
我覺得bd005>zs3>zst

bd005唔係1圈1鐵咩?

自膠,1鐵1圈

又唔係好識 D 耳機

zs3 單圈 聲清
zst一圈一鐵 雜食掛

聽開 pop song (cantopop 最多), 曲風都雜, 男女都聽
bd005 最好? 都係自己淘最好? 未試過淘

又唔係好識 D 耳機

zs3 單圈 聲清
zst一圈一鐵 雜食掛

聽開 pop song (cantopop 最多), 曲風都雜, 男女都聽
bd005 最好? 都係自己淘最好? 未試過淘

入telegram搵k巴買$150
請問ZS3條銀線 有冇邊到有得買現貨? 唔想淘
陳年ie8用家想換線有冇推介?想keep到個音場,高頻延伸加強

不如換耳機啦

有咩推介?想要反類似既音場
各位師兄認真嗰隻k3我真係搞唔掂啦
用手機應該真係好難推得到
有冇啲咩$500樓下嘅耳機可以推介俾小弟

BD005

手機會唔會推唔郁
利申用iPhone SE

唔會,易推既性價比之王,我地都推緊 推得郁有餘,可以FB搜港人限定,有保養+平過淘仔

其實呢隻煲得耐d 低頻會唔會收斂d

唔會,不過佢低頻係有質量有彈性,聽得明佢打緊咩

BD005入左手 幾驚喜
各位師兄認真嗰隻k3我真係搞唔掂啦
用手機應該真係好難推得到
有冇啲咩$500樓下嘅耳機可以推介俾小弟

BD005

手機會唔會推唔郁

唔會,易推既性價比之王,我地都推緊 推得郁有餘,可以FB搜港人限定,有保養+平過淘仔

BD005

手機會唔會推唔郁

頁頭介紹隻低音重炮呢
想入手bd005,係咪上淘寶買就可以?

香港有間賣平

2000蚊有找 人聲正 兩個圈未煲起 個模做得好貼對我黎講

香港有間賣平

香港有間有平鍍銀有MIC加三個月保養 BD005
FB搜港人限定
https://holland.pk/7b3ymfqi

咩黎
https://holland.pk/7b3ymfqi

咩黎

https://world.taobao.com/item/538270629471.htm?spm=a312a.7700714.0.0.Eiclia#detail
岩岩無聊望到
個樣整到咁似原廠
https://world.taobao.com/item/520427174330.htm?fromSite=main&spm=a312a.7700824.w4004-15163691429.6.2ADoF8

呢間好耐了,把聲唔似

手機會唔會推唔郁

頁頭介紹隻低音重炮呢

邊隻?
如果你講重炮雙圈就唔好考慮了

頁頭介紹隻低音重炮呢

邊隻?

平平地想玩自訂面板可以入手

手機會唔會推唔郁

頁頭介紹隻低音重炮呢

邊隻?

只係睇得兩眼,音質偏中低,認真一般
覺得隻215唔夠清 新手想入坑 睇到頭頁個隻DIY IE800 有啲心郁郁 唔知有冇其他介紹
覺得隻215唔夠清 新手想入坑 睇到頭頁個隻DIY IE800 有啲心郁郁 唔知有冇其他介紹

BD005
請問有無巴打呢幾日會北上 可以幫我寄少少野返去整?
請tg我: @Yinnnnnnnnn
唔該晒

唔好意思阻住各位討論 推一推

香港有間賣平

香港有間有平鍍銀有MIC加三個月保養 BD005
FB搜港人限定

thanks

39個隻?可以一試
陳年ie8用家想換線有冇推介?想keep到個音場,高頻延伸加強

不如換耳機啦

轉玩圈鐵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞