淘寶耳機集中討論帖(4) - 講還講買完野收埋貨記得貼相

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
https://world.taobao.com/item/546106519313.htm?fromSite=main&spm=a312a.7700824.w4002-15833409083.28.Rjfb5H
落左單

試7單圈鐡?等你報告呀

YES 窮L買平野

1k唔駛真係幾吸引...見間野幾有系統唔知手工點呢?

啲人讚佢做工好好,音質好似冇咩點講,不過佢地最多都係入到6單,我入7單多個圈睇下點
利申:鐘意聽樂器

有冇問佢咩單元組合?

LM

佢唔理我

我: 請問你們家的7單元圈鐵配的什麼單元組合?
佢: 6鐵一圈
想加強分離度同低頻,同埋擴闊音場,應該換咩線好

同時達到你個要求好難搞喎..
分離度我覺得線幫助唔大, 音場同低頻都仲話有得搞
要三者兼得 換過隻耳機可能實際啲

要好靚既線先同時做到依三樣野

於是不如乾脆升耳機

咁如果淨係升音場同低頻呢

試下銅鍍金

首先,筆直呢?

$800

如果你嗰隻係MMCX可以約我出嚟試聽亮點金鍊

cm頭
https://world.taobao.com/item/546106519313.htm?fromSite=main&spm=a312a.7700824.w4002-15833409083.28.Rjfb5H
落左單

試7單圈鐡?等你報告呀

YES 窮L買平野

啲人讚佢做工好好,音質好似冇咩點講,不過佢地最多都係入到6單,我入7單多個圈睇下點

有冇問佢咩單元組合?

LM

佢唔理我

終於理我
30017*2
29689*2
31587*2
全部鐵?! 4粒覆合動鐵?!
落左單

試7單圈鐡?等你報告呀

YES 窮L買平野

有冇問佢咩單元組合?

LM

佢唔理我

終於理我
30017*2
29689*2
31587*2

問佢點解唔係十單,佢叫我等陣 搵技術人員覆你

有冇問佢咩單元組合?

LM

佢唔理我

終於理我
30017*2
29689*2
31587*2

問佢點解唔係十單,佢叫我等陣 搵技術人員覆你

死了,不能說的咪咪
30017 自已買都333一粒 當佢批發攞可以平 每邊兩粒 條數點計得掂啊 又係皮包鐵啦
唔洗1k 就7單既耳雞都係自求多福

想買個外置HDD 500GB放片
淘寶有無推介

淘寶有無推介

你要齋盒?要埋碟既都係香港買喇
唔洗1k 就7單既耳雞都係自求多福

Agger
想平平地買個無線耳機做運動 有冇介紹
筆直300內有冇

淘寶有無推介

淘唔穩陣?

淘寶有無推介

淘唔穩陣?

水紙跌左,入口野點會平
唔係穩陣問題
想平平地買個無線耳機做運動 有冇介紹
筆直300內有冇

都係買返大廠,藍芽技術淘仔貨都係唔靠譜
30017 自已買都333一粒 當佢批發攞可以平 每邊兩粒 條數點計得掂啊 又係皮包鐵啦

不過佢係透明殼
根據大家既報料,30017批發約11X人仔一粒
另外更新佢比我既解釋係...
佢:抱歉之前的客服不懂
佢:30095*2(可加60元改30017)
29689*2
31587*2
8mm動圈

算啦睹命加多60蚊
31587又係咩玩法
出到聲當贏啦
31587又係咩玩法

新個list加埋變左8單

不過佢係透明殼
29689*2
31587*2
8mm動圈

算啦睹命加多60蚊

明知有伏仲埋去
勇者無懼系列
伏到爆...留錢啦
有無頭帶式耳機推薦
budget 500 內
有無頭帶式耳機推薦
budget 500 內

AKG K240
有冇耳擴抵玩 隻klipschx10已經滿足唔到我
想加強分離度同低頻,同埋擴闊音場,應該換咩線好

同時達到你個要求好難搞喎..
分離度我覺得線幫助唔大, 音場同低頻都仲話有得搞
要三者兼得 換過隻耳機可能實際啲

要好靚既線先同時做到依三樣野

於是不如乾脆升耳機

咁如果淨係升音場同低頻呢

試下銅鍍金

首先,筆直呢?

$800

如果你嗰隻係MMCX可以約我出嚟試聽亮點金鍊

cm頭

http://h5.m.taobao.com/awp/core/detail.htm?id=45783127593&toSite=main
呢條o唔ok?

不過佢係透明殼
29689*2
31587*2
8mm動圈

算啦睹命加多60蚊

明知有伏仲埋去
勇者無懼系列

係伏黎咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞