淘寶耳機集中討論帖(4) - 講還講買完野收埋貨記得貼相

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
屌隻535放左落洗衣機洗。攪到壞壞地。等我仲買左條線黎換。
想問下有咩耳機推介,可以插得落現有條線?唔想浪費左條線。
Thanks!

筆直?

淘寶野3幾舊Okay ma? 唔太識
屌隻535放左落洗衣機洗。攪到壞壞地。等我仲買左條線黎換。
想問下有咩耳機推介,可以插得落現有條線?唔想浪費左條線。
Thanks!

筆直?

淘寶野3幾舊Okay ma? 唔太識

BD005 性價比之王,推緊,可以係FB搜港人限定買,好多人反映配靚線有可觀既提升
求巴打推介灰鸝升級線
想空間感大啲同埋高音無咁刺耳
不直預500內
求巴打推介灰鸝升級線
不直預500內

隻耳機用左幾耐?可能銅線係你需要既線
我上面推薦左兩條銅線睇雨岩唔岩駛
求巴打推介灰鸝升級線
不直預500內

唔該巴打
用咗個半月,煲咗應該都有150個鐘
高音位都係無乜改善
所以想買條線玩吓,睇吓會唔會有改善
求巴打推介灰鸝升級線
不直預500內

唔該巴打
高音位都係無乜改善

銀線?
求巴打推介灰鸝升級線
不直預500內

唔該巴打
高音位都係無乜改善

咁買金鍊喇,不過就要880
已經決定買亮點7N單晶銅
唔該咁多位巴打
唔該咁多位巴打

想改善高頻買銅線?
唔該咁多位巴打

想改善高頻買銅線?

咪係囉
唔該咁多位巴打

想改善高頻買銅線?

咪係囉

第一頁搞搞佢 廢事又im50+銅線
唔該咁多位巴打

想改善高頻買銅線?

咪係囉

加多句188線不是萬能插,插到不代表會好聲
https://shop70901704.m.taobao.com/?shop_id=70901704&user_id=845842348#list
小弟新手想入隻性價比好啲嘅耳機,想問下咁多位巴打呢隻買唔買得過?
https://shop70901704.m.taobao.com/?shop_id=70901704&user_id=845842348#list
小弟新手想入隻性價比好啲嘅耳機,想問下咁多位巴打呢隻買唔買得過?

你條拎入面好多隻
唔該咁多位巴打

想改善高頻買銅線?

咪係囉

咁應該買咩線
小弟新入坑,乜都唔識
唔該咁多位巴打

想改善高頻買銅線?

咪係囉

咁應該買咩線
小弟新入坑,乜都唔識

其實介紹左你買金鍊,不過要880人仔
如果要平就去亮點執條500內既銀線

你條拎入面好多隻

http://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?spm=0.0.0.0&id=43854277794
呢個先岩sorry

你條拎入面好多隻

http://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?spm=0.0.0.0&id=43854277794
呢個先岩sorry

都係推薦你用ZS3 加 銀線

巴打磨牙
有d想試6+1

人聲遠返啲冇咁刺耳啦
不過舊手機推放大哂底燥 改插電腦冇哂,算係難推
低頻彈,之前有過隻k3放左,佢低頻做得最好,同依隻比s7係比較差,不過依隻下潛深啲
另外細節豐富
暫時黎講,比K3均衡,但好唔好過佢都係睇喜好

音質黎講,睇同咩比,細節分離同聲場算做得唔錯,不過淘仔黎講佢做工真係抵屌

巴打呢隻如果聽女聲既話覺得正唔正過K3?

聽女聲K3麻麻

我唔敢講 我聽開樂器

K3人聲唔夠出

偏向中低頻向?咁應該唔岩用銅線

佢有銀實好啲

另外一讚係佢隻耳機勁快送到黎

聽女聲K3麻麻

我唔敢講 我聽開樂器

K3人聲唔夠出

佢有銀實好啲

有沒有諗過點解咁快送到

聽女聲K3麻麻

我唔敢講 我聽開樂器

K3人聲唔夠出

佢有銀實好啲

有沒有諗過點解咁快送到

多啲成本放係運費?

我唔敢講 我聽開樂器

K3人聲唔夠出

佢有銀實好啲

有沒有諗過點解咁快送到

多啲成本放係運費?

可能,可能一早已經整好,但同你講轉左單元,引你補水

我唔敢講 我聽開樂器

K3人聲唔夠出

佢有銀實好啲

有沒有諗過點解咁快送到

多啲成本放係運費?

我唔敢講 我聽開樂器

K3人聲唔夠出

佢有銀實好啲

有沒有諗過點解咁快送到

多啲成本放係運費?

聲我收貨唔好提啦
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞