淘寶耳機集中討論帖(4) - 講還講買完野收埋貨記得貼相

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
想問下bd005有無需要換線?
有既話有無推薦?
唔該晒巴打
買左新耳機,想放左隻全新槍色k3,有盒有1年本港保,今日先到,有意留低TG
$1000 budget 淘仔有邊隻值得買
$1000 budget 淘仔有邊隻值得買

我講冇咩說服力
想問下bd005有無需要換線?
有既話有無推薦?
唔該晒巴打

亮點鍍銀?
有冇巴打用緊xduoo xd05 dac 係咪呢個價位冇得輸
胖子ie800係唔係有8成以上還原度
想入手試下
買左新耳機,想放左隻全新槍色k3,有盒有1年本港保,今日先到,有意留低TG

買左咩新野呀?

另外 點解放k3?
我本身想入一手

買左咩新野呀?

另外 點解放k3?
我本身想入一手

買左隻SKALD 6+1
k3放只係因為唔夠我隻均衡 佢既低頻仍然係好撚正
胖子ie800係唔係有8成以上還原度
想入手試下

唔計把聲係

買左咩新野呀?

另外 點解放k3?
我本身想入一手

即係話K3唔夠雜食
覺得隻215唔夠清 新手想入坑 睇到頭頁個隻DIY IE800 有啲心郁郁 唔知有冇其他介紹

39個隻?可以一試

巴打係咪買過 可唔可以分享下聽感
覺得隻215唔夠清 新手想入坑 睇到頭頁個隻DIY IE800 有啲心郁郁 唔知有冇其他介紹

39個隻?可以一試

巴打係咪買過 可唔可以分享下聽感

以下係之前巴打既聽感
剛剛收左$39 對 ie800
真係唔錯喎
人聲都幾前,低音真係幾好
樂器聲都幾彈
呢個價真係超值,好過買小米
有冇巴打話推介用邊隻耳機
主要聽開EDM個類 亦都好着重人聲
我追左post都唔係好明 新手一個
有冇巴打話推介用邊隻耳機
主要聽開EDM個類 亦都好着重人聲
我追左post都唔係好明 新手一個

其實要俾個筆直先容易有推介

買左咩新野呀?

另外 點解放k3?
我本身想入一手

耳機點可以得一隻

買左咩新野呀?

另外 點解放k3?
我本身想入一手

耳機點可以得一隻

未開封就算啦
用緊IE80 想upgrade 有咩好推介 主要聽pop 筆值3000內

買左咩新野呀?

另外 點解放k3?
我本身想入一手

耳機點可以得一隻

未開封就算啦

買左新耳機,想平100放左隻全新槍色k3,有盒有1年本港保,今日先到,有意留低TG
用緊IE80 想upgrade 有咩好推介 主要聽pop 筆值3000內

3000入黎玩淘仔
有沒有試過圈鐵?達科音有隻DK3001 行3鐵一圈
仲有老人家隻灰黃鸝,過3000既有FXA7
藍芽既有冇抵玩推介?

3000入黎玩淘仔

動鐵 好少試動鐵既耳機
入黎問就係想睇下有冇庶渣價錢燒鵝味道

3000入黎玩淘仔

動鐵 好少試動鐵既耳機

頂 但你介紹個D都3XXX 諗住3000內添

3000入黎玩淘仔

動鐵 好少試動鐵既耳機

咁你想要大廠定淘仔先?

3000入黎玩淘仔

動鐵 好少試動鐵既耳機

咁你想要大廠定淘仔先?

https://world.taobao.com/item/538270629471.htm?spm=a312a.7700714.0.0.Eiclia#detail
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞