淘寶耳機集中討論帖(4) - 講還講買完野收埋貨記得貼相

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
想請問下用緊535,買k3 pro算唔算升級?
如果買k3係淘寶買定而家fb成日落廣告d鋪買好?

利申,前端用dpx1a

為左低音算係升級,但嘜膠K3 中高頻一般

K3 HD就完全係升級,試聽既調音完全升左兩級

K3 有出新版? 定係有得換咀個隻叫HD

新版HD一樣但調音由香港代理linkhope搞,成隻耳機啲細節 樂器 分離度 高頻 音場都有非常唔錯既提升

屌又出對新嘅

跟mic線個陣買左

應該好快又出新
想請問下用緊535,買k3 pro算唔算升級?
如果買k3係淘寶買定而家fb成日落廣告d鋪買好?

利申,前端用dpx1a

為左低音算係升級,但嘜膠K3 中高頻一般

新版HD一樣但調音由香港代理linkhope搞,成隻耳機啲細節 樂器 分離度 高頻 音場都有非常唔錯既提升

屌又出對新嘅

跟mic線個陣買左

應該好快又出新

所以永遠都唔好買品牌耳機 最好間廠汁左先買

屌又出對新嘅

跟mic線個陣買左

應該好快又出新

所以永遠都唔好買品牌耳機 最好間廠汁左先買

呢間已經係不知名廠
不如開定POST
不如開定POST

巴打幫手開?
不如開定POST

巴打幫手開?

你唔係野加咩?
不如開定POST

巴打幫手開?

你唔係野加咩?
不如開定POST

巴打幫手開?

你唔係野加咩?

我冇咩推薦
咁辛苦更新個頭版,最後都係無人睇
都係會問多次
更唔更新都無分別
SAME
有無巴打試過senhear隻8單?配咩線好d?

佢隻8單係全鐵?

佢隻8單係全鐵?

係咪講緊淘樂會個隻

佢隻8單係全鐵?

係咪講緊淘樂會個隻

Sosad

佢隻8單係全鐵?

係咪講緊淘樂會個隻

Sosad

個隻唔好?

佢隻8單係全鐵?

係咪講緊淘樂會個隻

Sosad

個隻唔好?

noble 2單收左佢皮啦
zst升級有咩耳機好推介
聽zst高中音同低音有種斷層感

佢隻8單係全鐵?

係咪講緊淘樂會個隻

Sosad

個隻唔好?

noble 2單收左佢皮啦

隻savent價錢都差貴好多
dt2Plus同亮點$126銀線夾唔夾?
zst升級有咩耳機好推介
聽zst高中音同低音有種斷層感

你隻隻耳機都唔啱
試下隻K3?
dt2Plus同亮點$126銀線夾唔夾?

用佢原裝條黑線聽住先
淘左隻senhear 5單終於運到落黎喇

淘左隻senhear 5單終於運到落黎喇

好正呀~~個look
各位巴打用啲咩盒去裝個耳機 換左線好大舊放唔倒入原本個盒到

淘個防水盒番黎啦

用緊D cheap雞盒,10蚊兩個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞