淘寶耳機集中討論帖(4) - 講還講買完野收埋貨記得貼相

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
不求人巴
加我tg: Aristohk
可能有啲離題,但我想問下淘寶有冇平又高質既player買?

筆直幾多?

1000內

Xduoo x3 係ebay買 5xx
山靈m1 6xx 人仔
Aune m1s 11xx 人仔

好想放左x3佢 加錢買山靈m1

筆直幾多?

1000內

山靈m1 6xx 人仔

X3聲好啲

筆直幾多?

1000內

山靈m1 6xx 人仔

X3聲好啲

佢把聲1000內冇對手

筆直幾多?

1000內

山靈m1 6xx 人仔

X3聲好啲

佢把聲1000內冇對手

如果x3想升級可以用邊部?我部野買返黎成日hand機要reset,又有d歌一讀落部機會變雜訊聲(用原rom係聽到,轉左rb就痴左線),但又要rb先分到ape

筆直幾多?

1000內

山靈m1 6xx 人仔

X3聲好啲

佢把聲1000內冇對手

如果x3想升級可以用邊部?我部野買返黎成日hand機要reset,又有d歌一讀落部機會變雜訊聲(用原rom係聽到,轉左rb就痴左線),但又要rb先分到ape

我由X3轉L&P L3, 主要係為左玩2.5
操控方面其實我唔會建議用L3
新手一問
SE215值唔值得換線定買過隻算

1000內

山靈m1 6xx 人仔

X3聲好啲

佢把聲1000內冇對手

我由X3轉L&P L3, 主要係為左玩2.5
操控方面其實我唔會建議用L3

X3要升級,你要玩3000up以上既player先有明顯升級
最好玩埋2.5
新手一問

買過隻
新手一問

買過隻

銀線大法
新手一問

買過隻

换住線先都冇壞,遲啲又用得番嘅
新手一問

買過隻

以後問清楚先買,215既聲我最多比100蚊人仔
新手一問

買過隻

以後問清楚先買,215既聲我最多比100蚊人仔

另外700係買個packing 同個shure大名
順便問埋 如果想買鍍金混銀線
一句講晒亮點定銀線坊?
一句講晒亮點定銀線坊?

亮點>銀線坊 不過亮點既線都幾易爛
一句講晒亮點定銀線坊?

即比較落銀線坊com用過亮點?
一句講晒亮點定銀線坊?

應該唔會有人買哂兩條,應該係
一句講晒亮點定銀線坊?

應該唔會有人買哂兩條,應該係

銀線既金銀好似0銷量
ATE冇人推仲買
ATE冇人推仲買

見佢話noise cancelling咪試下,最大問題反而係唔夠掛耳,同耳綿寒左入耳

不過你貼翻淘寶啲圖做咩
請問各位 K3應該用銅線定銀線 現有條7N單晶銅線同原裝銀線 但唔知係唔係因為K3未煲 所以聽落差唔多
有乜耳膠推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞