割包皮討論區#3

998 回覆
3 Like 1 Dislike
自己劣多啲,出左頭就間唔中放出來抖下氣,慣左就長期放出黎閪照屌

割皮包根本唔係必要

有D人,好似我咁,包皮口窄,根本劣都劣唔到
無辦法一定要做
如果包莖未扯可以反到但係好撚緊 仲應唔應該 自己反反到佢鬆 定係直接去割?

次次見到cool 得咁緊好撚驚,唔敢反太耐,唔想無咗條j
自己劣多啲,出左頭就間唔中放出來抖下氣,慣左就長期放出黎閪照屌

割皮包根本唔係必要

當初我都以為自己好長
屌閪個陣反而無d人話咁痛 仲幾好feel

割皮包根本唔係必要

當初我都以為自己好長

其實唔少誤會左系带緊同包皮緊
劉邦茂定陳東飛醫生好 心大心細又好驚

最後book左劉邦茂 下星期三上刑場

我都係劉醫生 我係用包皮槍

劉醫生激光要幾錢

同包皮槍一樣
7500 手術費
500 第一次去
500 第一次覆診
260 藥
= 8760

割皮包根本唔係必要

當初我都以為自己好長

想割 扑野持久力好低好易射
由十二月沖涼開始反包皮 但反到依家都唔鬆
唔扯可以反哂條J 扯左就反唔到
試過反完攞水沖條J 點知脹左之後反唔返轉頭 坐左係廁所成個鐘先退返塊皮上正常位

又未試過發炎 條女都冇易尿道炎 去廁所柯尿d尿會令到個包皮脹左 根本上射個時要用手唧返d精出黎
同埋想問割左既巴打 係咪割完會持久d 真心易射到一個點

劉醫生激光要幾錢

同包皮槍一樣
7500 手術費
500 第一次去
500 第一次覆診
260 藥
= 8760

係咩 ?加左價 ?
屌 好想打丁
3個禮拜

當初割完甩剩幾口線都忍痛打

劉醫生激光要幾錢

同包皮槍一樣
7500 手術費
500 第一次去
500 第一次覆診
260 藥
= 8760

係咩 ?加左價 ?

我係2月做的,果時劉醫生話一樣價
有冇政府環切巴打
唔記得問沖涼點搞

真。男人 環切
屌 好想打丁
3個禮拜

真漢子

劉醫生激光要幾錢

同包皮槍一樣
7500 手術費
500 第一次去
500 第一次覆診
260 藥
= 8760

係咩 ?加左價 ?

我係2月做的,果時劉醫生話一樣價

同埋想問割左既巴打 係咪割完會持久d 真心易射到一個點

割完最少一棍 15分鐘以上
割完變左big boy size

大幾多
屌 好想打丁
3個禮拜

真漢子

會不會起肉粒

大幾多

我覺得長左1.5-2cm
如果包莖未扯可以反到但係好撚緊 仲應唔應該 自己反反到佢鬆 定係直接去割?

冇人應

大幾多

大到條女叫痛,杜記帶落有啲痛

冇人應

割撚左佢啦

冇人應

割撚左佢啦

都係果句,參考醫生意見

大幾多

大到條女叫痛,杜記帶落有啲痛

咁正 見自己下面咁廢 好撚自卑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞