割包皮討論區#3

998 回覆
3 Like 1 Dislike
發炎既症狀係點
今日有塊焦既物體反左少少起身
裏面有啲黃色液體:-( 好驚

最後埋單幾錢?
有巴打話好似加左價?

我$8200搞點哂
而加個頭好腫咁 係咪正常嫁利巴

無加價wo

而家你個頭仲敏感?

無咁敏感了
但扑野快左,本身都唔耐
但好好Feel

反而我平時刮到頭仲有d痺,系帯就仲係少少痛咁

呢個都會,有時尿道口磨到底褲
都會痺一痺

呢樣唔知幾時先好

最後埋單幾錢?
有巴打話好似加左價?

我$8200搞點哂

無加價wo

而家你個頭仲敏感?

無咁敏感了
但扑野快左,本身都唔耐
但好好Feel

都會痺一痺

重未跑到步
係屋企舉鐵

無加價wo

而家你個頭仲敏感?

無咁敏感了
但扑野快左,本身都唔耐
但好好Feel

都會痺一痺

用槍感覺如何? 之後個幾日有咩感受?

感覺良好,其實整個手術+康復過程都無話超痛,係換紗布,拆釘既過程有少少痛
應該係敏感,龜頭磨底褲既痺 多於痛
整個過程其實好順利

大家唔好信利巴
佢性能超人 好超快

而家你個頭仲敏感?

無咁敏感了
但扑野快左,本身都唔耐
但好好Feel

都會痺一痺

感覺良好,其實整個手術+康復過程都無話超痛,係換紗布,拆釘既過程有少少痛
整個過程其實好順利

大家唔好信利巴
佢性能超人 好超快

我做左第二日 發現利巴話少少痛個d其實都已經痛到我叫左岀聲 可能我廢啦

而家你個頭仲敏感?

無咁敏感了
但扑野快左,本身都唔耐
但好好Feel

都會痺一痺

整個過程其實好順利

大家唔好信利巴
佢性能超人 好超快

真係唔好盡信,始終人人身體狀態唔同
可能真係自己非常幸運

我$8200搞點哂

無加價wo

而家你個頭仲敏感?

無咁敏感了
但扑野快左,本身都唔耐
但好好Feel

都會痺一痺

重未跑到步
係屋企舉鐵

我已經跑左一次10k 比賽 (肥仔跑步唔睇時間)

無咁敏感了
但扑野快左,本身都唔耐
但好好Feel

都會痺一痺

整個過程其實好順利

大家唔好信利巴
佢性能超人 好超快

我做左第二日 發現利巴話少少痛個d其實都已經痛到我叫左岀聲 可能我廢啦

唔太關事,你第2日就開始剪碎D釘
超人都叫救命啦
我成一星期後先剪碎都痛 你叫好正常

都會痺一痺

整個過程其實好順利

大家唔好信利巴
佢性能超人 好超快

超人都叫救命啦

拆紗布同剪個下真係爽到標眼水
識人環切第二日開始正常生活返工
其實好睇醫生手勢得唔得姐
約左陣間3點去見劉醫生
想問下做左既巴打們,洗唔洗剃定毛去定到時佢會剃
約左陣間3點去見劉醫生

青龍
我割個陣唔需要,做個陣姑娘會問醫生你駛唔駛剃架啦
約左陣間3點去見劉醫生

青龍

好緊張
姑娘whatsapp我個陣佢話用槍要8800,係加堆哂咁多錢定真係貴左咁多
約左陣間3點去見劉醫生

青龍

好緊張
姑娘whatsapp我個陣佢話用槍要8800,係加哂咁多錢定真係貴左咁多

都會痺一痺

整個過程其實好順利

大家唔好信利巴
佢性能超人 好超快

超人都叫救命啦

拆紗布同剪個下真係爽到標眼水

呢個真

無加價wo

而家你個頭仲敏感?

無咁敏感了
但扑野快左,本身都唔耐
但好好Feel

都會痺一痺

重未跑到步
係屋企舉鐵

跑步真係唔店
龜頭同under磨黎磨去⋯
約左陣間3點去見劉醫生

青龍

好緊張
姑娘whatsapp我個陣佢話用槍要8800,係加堆哂咁多錢定真係貴左咁多

應該加埋
第1次睇佢 $500
手術 $7500
藥 $260
第1次覆衫 $500
$8760
約左陣間3點去見劉醫生

做手術前最後自己剃下
唔駛太多,唔影響佢做手術就OK
呢個係做手術前收到既 SMS

「你好 劉邦茂醫生姑娘😊
提提你約了明天 XX/X ,XX點做手術。
有幾項要注意;準備
緊身內褲;剃下陰毛;準備現金(大約9千至1萬),因為咭要收手續費!
Thanks😊

我們已 遷址到海洋中心14樓1427室。」

而家你個頭仲敏感?

無咁敏感了
但扑野快左,本身都唔耐
但好好Feel

都會痺一痺

重未跑到步
係屋企舉鐵

跑步真係唔店
龜頭同under磨黎磨去⋯

我第一次試跑都好痺,但跑慣左就無野
包莖 反極都係見到個咀小小
打飛機唔係射出黎果隻 係咪要割

個人覺得條JER好樣衰
包莖 反極都係見到個咀小小
打飛機唔係射出黎果隻 係咪要割

個人覺得條JER好樣衰

露唔到龜頭既話
點都要割
已經到左等緊叫名
已經到左等緊叫名

放鬆心情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞