割包皮討論區#3

998 回覆
3 Like 1 Dislike
係專科中心割 收左成萬 會唔會係比人呃左 聽上面啲巴打講 都唔洗咁貴

我都係呢間做,10500 包皮槍 + 600 覆診 x2 次。
係專科中心割 收左成萬 會唔會係比人呃左 聽上面啲巴打講 都唔洗咁貴

我都係呢間做,10500 包皮槍 + 600 覆診 x2 次。

巴打邊個醫生? 我都係包皮槍 10000咁

姓羅的。

姓羅的。

呢度好似有位巴打都係呢位醫生
我諗下個post 真係要post下個大約價錢

姓羅的。

我都係啵 個個都唔同價咁既

姓羅的。

我都係姓羅位醫生做
包皮槍+laser(因為個口窄到放唔入槍要用既野所以要用埋laser)+藥+dressing $10100
覆診$600

而家個位應該正確

唔該晒巴打

岩架啦
利申: 肥仔, 做包皮槍

如果紗布褪前左 咁有咩處理方法?
依兩日都試過褪前左 每次都重新包過新既紗布 已經用左double既份量

膠紙
我都係咁

痴係邊到?

膠紙我痴到去肚腩, 即係紗布痴到去肚腩
費時佢移位

Thanks, 我今晚試下
痛到配咗

無食止痛藥咩ching 可能我食完 唔係好痛

有食呀 其實唔係超痛...不過瞓瞓下扯到痛醒瞓唔返
我諗下個post 真係要post下個大約價錢

快爆post,你開定
唔知有無巴打同我一樣
之前我未扯包皮會包晒成條撚
扯左就會露小小龜頭 但係就好敏感 一hi到就會縮
之後我終於的起心肝 每日沖涼嘅時候反一反 瞓教又反住嚟瞓
初頭係會feel到好唔舒服 特別係反完就好易扯 一扯就好緊好辛苦 仲有小小痛 但又覺得幾爽
日日重複咁做過左一個月左右 終於適應到 可以好爽咁玩弄條撚于鼓掌之中
如果各位巴打有同樣煩惱都可以試下先
Btw好似off topic

Me 2!
我當年又係咁

扯左之前 龜頭都見唔到

但因為有女,好想扑野。

日日沖涼時反反佢
開頭勁恐怖

因為包皮同龜頭痴實左
日日慢慢咁拉開佢。

大約2-3月就無咩問題

其實樓上咁多師兄唔洗cut住

試左幾個月先啦

日日好像幫包皮拉根咁
巴打我想問
我未扯果陣反到包皮 eg柯尿 沖涼
但係扯左就反唔到 唔能夠好似啲男優咁成個蘑菇形狀
會係好直既一條撚
想問我洗唔洗割

我無發炎
我未試過扑野
但我射果陣又唔係滴滴下
我聽朋友講 第一次扑野 都係條女幫佢反包皮
我會唔會係呢個case(利申青頭)

倒轉諗諗
會唔會試下未扯前反左先
之後先扯
練幾次先,如果得,但覺得好緊好唔舒服
可以考慮下割

岩!

思路正確

我個時都係咁
今日做完
4個女醫生做 跟住chek傷口又係女護士
會唔會好柒
不過一返到屋企除褲見到已經流左搭雪係紗布
各位巴打 我洗唔洗換紗布

姓羅的。

我都係姓羅位醫生做
包皮槍+laser(因為個口窄到放唔入槍要用既野所以要用埋laser)+藥+dressing $10100
覆診$600

求醫生長細資料

姓羅的。

我都係姓羅位醫生做
覆診$600

求醫生詳細資料

姓羅的。

我都係姓羅位醫生做
覆診$600

求醫生詳細資料

https://lihkg.com/thread/288621/page/1
試下呢度問

姓羅的。

我都係姓羅位醫生做
覆診$600

求醫生詳細資料

https://lihkg.com/thread/288621/page/1
試下呢度問

THX 巴打
我覺得佢割系帶係睇人收費 我見有巴打收二千 一千 到六百都有 我自己就收左三百 個時醫生叫我割系帶我都嚇親 我話無咁多錢比 佢就話係咁易收你幾百既姐 所以大家唔好比人水左
有冇巴打同我一樣 扯盡露到半個頭
個馬眼對落有條筋痴住咗塊皮 搞到劣唔晒
但係射到既
琴日割完,聽日覆診!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞