割包皮討論區#3

998 回覆
3 Like 1 Dislike
細佬我龜頭外圍勁敏感 有少少紫色嘅感覺 有冇人知咩事

割左定未割
割左,紫紫地係咪打麻醉針果個位
有冇政府環切巴打
唔記得問沖涼點搞

http://www3.ha.org.hk/qeh/Leaflets/leaflet_penis.htm

睇下依條link幫唔幫到你
想問下結咗焦係咪可以用沐浴露沖涼

最好忍下

係咪等d焦甩晒先?
可以唔洗打麻醉針… 聞個隻麻醉都得…深呼吸2野就訓左啦…割包皮唔痛~只係煩
申利:割左

你醫院做?
診所好少好少做氣體麻煩

係咪全身?

最好忍下

係咪等d焦甩晒先?

當然
而家小便仲未控制到,疴到周圍都係

最好忍下

係咪等d焦甩晒先?

當然

其實過吓水都ok
政府割完第二日
去左洗傷口
痛到係張床典下典下
奉勸大家如果冇財政困難
千奇唔好去政府

隔離post有人講家計會
有無人做過家計會
想割 扑野持久力好低好易射
由十二月沖涼開始反包皮 但反到依家都唔鬆
唔扯可以反哂條J 扯左就反唔到
試過反完攞水沖條J 點知脹左之後反唔返轉頭 坐左係廁所成個鐘先退返塊皮上正常位

一屙就好似開花曬咁?

一屙就好似開花曬咁?

一來
二來難控制力度,大力少少就已經射高哂
劉邦茂定陳東飛醫生好 心大心細又好驚

最後book左劉邦茂 下星期三上刑場

我都係劉醫生 我係用包皮槍

劉醫生激光要幾錢
你地包皮果d位平時會唔會好乾,即係乾到磨兩磨就有d白色皮屑果種 (唔係鳩屎)
沖完涼或者濕完水就冇事,但一段時間之後又會開始乾,好影響外觀

呢d情況割左包皮會好d,定係買d野搽下好d

利申 本身個人都好撚乾
你地包皮果d位平時會唔會好乾,即係乾到磨兩磨就有d白色皮屑果種 (唔係鳩屎)
沖完涼或者濕完水就冇事,但一段時間之後又會開始乾,好影響外觀

呢d情況割左包皮會好d,定係買d野搽下好d

利申 本身個人都好撚乾

同樣有乾有甩皮不過只係個頭

劉醫生激光要幾錢

預8千幾 9千啦
有冇人係用環

劉醫生激光要幾錢

同包皮槍一樣
7500 手術費
500 第一次去
500 第一次覆診
260 藥
= 8760

劉醫生激光要幾錢

同包皮槍一樣
7500 手術費
500 第一次去
500 第一次覆診
260 藥
= 8760

如果check到要搞埋繫帶要加$

劉醫生激光要幾錢

同包皮槍一樣
7500 手術費
500 第一次去
500 第一次覆診
260 藥
= 8760

如果check到要搞埋繫帶要加$

我果個順便整埋唔駛加錢
自己劣多啲,出左頭就間唔中放出來抖下氣,慣左就長期放出黎閪照屌

割皮包根本唔係必要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞