割包皮討論區#3

998 回覆
3 Like 1 Dislike
我岩岩割左3個星期 打左飛機 好撚唔慣唔舒服 點搞

咁快忍不住
大家最好就問醫生,始終我們不是醫生
小弟係包莖來的 細個嗰陣反開包皮見到包皮入面好似有啲油脂粒啦就刮左佢 點知之變大粒左好似暗瘡咁吱到啲類似濃咁嘅物體 吱完過幾日又變返粒野又要吱
想問係咪因為包皮過長先會咁?

你search下「珍珠疹」
睇下D圖同你情況係咪一樣

好似係差唔多 咁應該點做
小弟係包莖來的 細個嗰陣反開包皮見到包皮入面好似有啲油脂粒啦就刮左佢 點知之變大粒左好似暗瘡咁吱到啲類似濃咁嘅物體 吱完過幾日又變返粒野又要吱
想問係咪因為包皮過長先會咁?

你search下「珍珠疹」
睇下D圖同你情況係咪一樣

好似係差唔多 咁應該點做

你搵左個普通科醫生confirm左先
真係confirm係既話,再搵醫生做
藥膏或是激光
剛問左
包皮槍8800
激光7500

大家推介邊隻
有無人廿幾歲先做 之前一直不見天日

我諗緊會唔會太遲

我諗緊會唔會太遲

四五十歲人先做都有啦

我諗緊會唔會太遲

一樣情況 三個禮拜前做左
而家一勞永逸

我諗緊會唔會太遲

而家一勞永逸

一直見唔到個頭? 咪勁多鳩屎
小弟係包莖 過幾日割
想問下包皮上面d血管會唔會割到
小弟包皮最上面都有血管

我本身都係咁 包皮上面有好多血管 但係切包皮就一定會切埋架啦 但係唔想驚 我切完兩個星期多啲就甩晒釘 一切正常

我諗緊會唔會太遲

而家一勞永逸

一直見唔到個頭? 咪勁多鳩屎

一直反唔到 不過醫生話最割完唔覺污糟 是撚但啦

我諗緊會唔會太遲

而家一勞永逸

一樣情況 三個月前做左
而家一勞永逸
剛問左
包皮槍8800
激光7500

大家推介邊隻

無推介,呢度2樣都有人做
追下Post
今日第5日,晚晚訓覺都係一個挑戰
一扯就痛到即刻醒,每晚起碼醒5~6次,醒左就要扮柯屎,等碌J冷靜番落黎,食左果粒所謂既藥都無撚用
各位爸打,你地割完過左幾多日扯旗先唔痛
一扯就痛到即刻醒,每晚起碼醒5~6次,醒左就要扮柯屎,等碌J冷靜番落黎,食左果粒所謂既藥都無撚用

個多星期 因為傷口未埋口同未肥釘都會繼續痛

個多星期 因為傷口未埋口同未甩釘都會繼續痛

我第6日開始扯旗都唔太痛,但第9日換紗布都會因為痴住而出血

預2星期啦
想去割但未割既巴打唔好睇

18+++++ 非洲式

https://youtu.be/EDlTw1JqTHY

https://youtu.be/M4MkFIKova4

其實我地真係好幸福

包包槍

https://youtu.be/XQ6aAsv0qAQ
到底屙尿點樣可以唔整濕塊紗布
屙一次換一次

沖住涼去除紗布會無咁痛
屙一次換一次

屙尿點會整濕紗布?個傷口唔係尿道口wo
係咪塊紗布太大,定係屙尿周圍射?
屙一次換一次

屙尿點會整濕紗布?個傷口唔係尿道口wo
係咪塊紗布太大,定係屙尿周圍射?

試下坐係度疴尿
而家差不多3個月,基本上好少開叉了
剛問左
包皮槍8800
激光7500

大家推介邊隻

無推介,呢度2樣都有人做
追下Post

再次追晒Post,想做槍,不過想22先做,診所話唔使咁快book
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞