割包皮討論區#3

998 回覆
3 Like 1 Dislike
大家有問題就問啦
等其他有經驗嘅巴打答你
Post1:https://lihkg.com/thread/50361/page/1
Post2:https://lihkg.com/thread/109836/page/1
留明
黎明
留名
留名

巴打好曬
留名

支爆巴
留名
割咗一個月
依家一日一j
由舊登到連登都有睇過包皮post
自己打算做,但唔知邊間好,問親大多都係話自己google
咁但係google果幾間就間間都講到幾好幾好咁啦,d網又冇寫價錢,都唔知點揀好
我就想激光+全身麻醉(定其實激光唔駛全身?我好撚驚痛)
有冇爸打幫到手
6月要割
想問各位巴打麻醉針係咪要吉落條周
同埋成個流程係點
咁但係google果幾間就間間都講到幾好幾好咁啦,d網又冇寫價錢,都唔知點揀好
有冇爸打幫到手

激光一定最好
同埋我做果陣冇咩感覺
係打針痺痺地
我就覺得冇乜必要都唔好全身麻醉
始終有風險,要插喉
有冇爸打幫到手

唔駛全身麻醉的
6月要割
同埋成個流程係點

一開始會打四至五針
等兩三個字等麻醉藥生效
就會幫你反同消毒(去到呢個step其實已經冇咩感覺)
然後就割,通常廿分鐘到
如果要搞繫帶就要再耐少少
呢度有幾位巴打分別用唔同方法
有包皮槍,有激光,有傳統
可以爬下文先,我地大家都有寫低價錢
激光係咪會好得快啲?
激光係咪會好得快啲?

唔敢講,但傳統係耐少少
激光係咪會好得快啲?

綜合咁多位巴打
槍/激光 要完全康復起碼一個月
激光係咪會好得快啲?

綜合咁多位巴打
槍/激光 要完全康復起碼一個月

主要睇年齡
越後生越好得快
唔扯旗時包皮會包晒個龜頭
而扯嘅時候就會凸咗龜頭一半出嚟 但可以反晒去到最後
咁樣洗唔洗割呢
同埋條j咁樣長期包住個龜頭係咪會令龜頭好敏感呢?
事關我成日包住龜頭搞到同女搞嘢好快射
唔扯旗時包皮會包晒個龜頭
而扯嘅時候就會凸咗龜頭一半出嚟 但可以反晒去到最後
咁樣洗唔洗割呢
同埋條j咁樣長期包住個龜頭係咪會令龜頭好敏感呢?
事關我成日包住龜頭搞到同女搞嘢好快射

扯咗都露到一半就唔洗割啦
平時自己反多d出嚟慢慢適應會好d
btw有女真好
6月要割
同埋成個流程係點

一開始會打四至五針
等兩三個字等麻醉藥生效
就會幫你反同消毒(去到呢個step其實已經冇咩感覺)
然後就割,通常廿分鐘到
如果要搞繫帶就要再耐少少

我用傳統刀,搞埋系帶差不多一個鐘
有冇爸打幫到手

激光一定最好
同埋我做果陣冇咩感覺
係打針痺痺地
始終有風險,要插喉

打針係咪剩係打落根部?
有冇爸打幫到手

唔駛全身麻醉的

打針藥散之後會唔會痛到仆街
有冇爸打幫到手

激光一定最好
同埋我做果陣冇咩感覺
係打針痺痺地
始終有風險,要插喉

打針係咪剩係打落根部?

唔係,我用包皮槍,打左6針
春袋1針,龜頭5針
支針好幼,唔太痛,似俾蚊咬
人人唔同痛感
有冇爸打幫到手

唔駛全身麻醉的

打針藥散之後會唔會痛到仆街

激光傷口會縫羊腸線
包皮槍傷口會縫釘
傷口應該唔太痛,但龜頭會好敏感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞