割包皮討論區#3

998 回覆
3 Like 1 Dislike

完全唔覺痛

咁勁

所以我以為自己訓覺大動作整到 無諗過係扯旗

想問有整鬆繫帶既巴打 要幾多日個個位先止到血
我第八日都仲好多血

我過左一個月系帶位仲有少血水/流濃
果個位最難好,慢慢

繫帶位本身係難+慢D埋口

其他位都已經ok 繫帶位重係咁

我都係咁,放心啦,俾d耐性

因為果個位係最傷,而家仲要潮濕天,可能要再耐...
頭先做完,而家痛撚到仆街

邊種割?

邊種割?

割完最驚訓搞
割左J唔到
冇J幾日就有morning boner
一扯就痛d線又爆血
兩個星期多d 已完全康復

x2 尋晚第一j j左好耐但射左好多
不過打完有少少痛

今日割之前,食左差唔多成十幾粒藥先割,
又胃藥,又消炎,又類固醇,止痛藥都幾種,
唔知係咪食左咁多藥打底,割完啲麻醉藥過左都係痛左2個鐘
去到而家夜晚已經無乜痛
今日割之前,食左差唔多成十幾粒藥先割,
又胃藥,又消炎,又類固醇,止痛藥都幾種,
唔知係咪食左咁多藥打底,割完啲麻醉藥過左都係痛左2個鐘
去到而家夜晚已經無乜痛

水腫你就知..

x2 尋晚第一j j左好耐但射左好多
不過打完有少少痛

身體咁好
點解第6日反而會痛過頭幾日,會唔會關d線自己甩緊事?一訓低就痛到hihi,企/坐就無事
點解第6日反而會痛過頭幾日,會唔會關d線自己甩緊事?一訓低就痛到hihi,企/坐就無事

冇食止痛藥?

冇食止痛藥?

有 佢只係比左我止痛藥同抑制扯旗藥

冇食止痛藥?

過埋呢侵應該就得

冇食止痛藥?

過埋呢侵應該就得

你地好返個個冠狀溝係有冇脹 定係平架

冇食止痛藥?

過埋呢侵應該就得

脹脹地

冇食止痛藥?

過埋呢侵應該就得

脹脹地

一定有脹

冇食止痛藥?

過埋呢侵應該就得

脹脹地

一定有脹

今日行街個龜頭痕到癲
我岩岩割左3個星期 打左飛機 好撚唔慣唔舒服 點搞
小弟係包莖 過幾日割
想問下包皮上面d血管會唔會割到
小弟包皮最上面都有血管
知唔知邊到有3M個隻coban 自粘性繃帶賣?
好好用但一卷好快比我用哂
係醫院配好貴
btw我係寶血醫院掛劉醫生做激光(保險要住院)2日1夜就14000蚊
我包莖
未扯完全包住
扯左露四份一龜頭
但細個已經開始知要反
而家點整碌鳩都得
但如果扯其扯盡後反盡包皮
繁帶會拉得好實會痛
而且經常有污糟痴住包皮同碌鳩(類似長期唔反開卡會變番未反之前咁)
咁樣洗唔洗割
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞