割包皮討論區#3

998 回覆
3 Like 1 Dislike

想問第幾日先沖水架

第二日就沖涼了

唔驚有菌咩 咁快沖

唔掂 呢兩日根本訓唔到 一訓著就會不自覺地扯 痛到扑街 醫生d抗反應藥都冇用 巴打們 點解決

去馬筒坐陣就會降旗

降左 一訓就扯返

有無咁勁?一訓就小鋼炮

小鋼炮 btw頭幾日係咁,忍下啦
個頭仲係好黑好多瘀血好似冇咩感覺 不過就冇咁腫 傷口就好腫 要幾多日先開始散d瘀血
個頭仲係好黑好多瘀血好似冇咩感覺 不過就冇咁腫 傷口就好腫 要幾多日先開始散d瘀血

包扎位一放鬆就冇咁腫

包扎位一放鬆就冇咁腫

之前好驚條J壞死

包扎位一放鬆就冇咁腫

之前好驚條J壞死

唔洗咁緊張喎,依到大把巴打都係咁

包扎位一放鬆就冇咁腫

之前好驚條J壞死

巴打你幾耐消到腫

包扎位一放鬆就冇咁腫

之前好驚條J壞死

巴打你幾耐消到腫

依家兩個星期,仲有小小
睇呢個post好痛

有無陰莖灣曲既資訊
我都好犀利下 扯完都係向下
搞野個陣有啲體位做唔到

包扎位一放鬆就冇咁腫

之前好驚條J壞死

巴打你幾耐消到腫

依家兩個星期,仲有小小

腫到士脾呔咁個連口位

包扎位一放鬆就冇咁腫

之前好驚條J壞死

巴打你幾耐消到腫

依家兩個星期,仲有小小

腫到士脾呔咁個連口位

包得實就係咁,唔駛驚
一拆紗布就冇事
睇呢個post好痛

有無陰莖灣曲既資訊
我都好犀利下 扯完都係向下
搞野個陣有啲體位做唔到

可能繫帶位太緊
好得七七八八
但依家係咁痴住底褲
炆到個尿道口掂一掂都痛
有咩辦法解決

搽下lotion

包扎位一放鬆就冇咁腫

之前好驚條J壞死

巴打你幾耐消到腫

依家兩個星期,仲有小小

腫到士脾呔咁個連口位

包得實就係咁,唔駛驚
一拆紗布就冇事

尋日先開始腫既 個個位 紗布前日已經拆左
今日第四日 個傷口位流多左血同多左好多黃色分泌物 唔敢沖涼 淨係有洗傷口 我見好多巴打都好快好返 點解我會咁
今日第四日 個傷口位流多左血同多左好多黃色分泌物 唔敢沖涼 淨係有洗傷口 我見好多巴打都好快好返 點解我會咁

你第4日咋wo
好正常啦以上情況

你第4日咋wo
好正常啦以上情況

想問我唔沖涼d釘點luck
用槍嘅巴打, 你地幾多日打返丁?

起碼都3個星期啦 你都唔想打完成jer血架

你第4日咋wo
好正常啦以上情況

想問我唔沖涼d釘點luck

啲肉生番埋就meet得 有小小痛

近日潮濕應該會耐少少

16日, 好難頂啦

16日, 好難頂啦

你一扯隨時繫帶就充血

16日, 好難頂啦

你一扯隨時繫帶就充血

跟手又爆番傷口又要再好過
小弟係包莖來的 細個嗰陣反開包皮見到包皮入面好似有啲油脂粒啦就刮左佢 點知之變大粒左好似暗瘡咁吱到啲類似濃咁嘅物體 吱完過幾日又變返粒野又要吱
想問係咪因為包皮過長先會咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞