割包皮討論區#3

998 回覆
3 Like 1 Dislike
唔知有無巴打同我一樣
之前我未扯包皮會包晒成條撚
扯左就會露小小龜頭 但係就好敏感 一hi到就會縮
之後我終於的起心肝 每日沖涼嘅時候反一反 瞓教又反住嚟瞓
初頭係會feel到好唔舒服 特別係反完就好易扯 一扯就好緊好辛苦 仲有小小痛 但又覺得幾爽
日日重複咁做過左一個月左右 終於適應到 可以好爽咁玩弄條撚于鼓掌之中
如果各位巴打有同樣煩惱都可以試下先
Btw好似off topic

割完之後,龜頭永遠外露
情況有D似,我一開始都勁敏感
而家開始無咁敏感,無再痺到痛

我仲有痺
唔知有無巴打同我一樣
初頭係會feel到好唔舒服 特別係反完就好易扯 一扯就好緊好辛苦 仲有小小痛 但又覺得幾爽
日日重複咁做過左一個月左右 終於適應到 可以好爽咁玩弄條撚于鼓掌之中

而家確係無咁敏感 打j都無咁快射了?
我情況就係到而家都無割 但反皮完全無問題
最大問題都仲係好敏感 如果飲左酒扑野都仲好d
無飲酒既話玩一陣好快就射
搞到我以前以為自己係早洩
其實應該係敏感多 等我而家開始反住皮訓覺keep住睇下咩料先
由舊登到連登都有睇過包皮post
自己打算做,但唔知邊間好,問親大多都係話自己google
咁但係google果幾間就間間都講到幾好幾好咁啦,d網又冇寫價錢,都唔知點揀好
我就想激光+全身麻醉(定其實激光唔駛全身?我好撚驚痛)
有冇爸打幫到手

驚痛都無撚用,做完手術後起碼痛兩三日
唔知有無巴打同我一樣

其實應該係敏感多 等我而家開始反住皮訓覺keep住睇下咩料先

Same,反ing
但有時反咗佢會sir返落嚟kick到啲鳩毛好撚痛
呢個情況又可以點解決呢?
想問啲鳩毛係要自己剃定係醫生剃埋佢
係咪會剃晒所有定係點樣架?
仲有想問係唔係割完之後龜頭會變得好敏感?
同埋呢種情況會持續幾耐
唔知有無巴打同我一樣

Same,反ing
但有時反咗佢會sir返落嚟kick到啲鳩毛好撚痛
呢個情況又可以點解決呢?

訓既話咪唔好理佢 訓醒真係痴住既咪去沖涼
扯咗露唔到龜頭出黎 但係就仲見到個龜頭既大部份 無反到出黎

但唔扯個陣可以反哂出黎 但feel到有好輕微cool住既痛

咁樣使唔使割

有無人可以答下我

應該要割

最好睇醫生決定

係咪睇普通家庭醫生就得 ?
即刻去俾醫生檢查下
佢話即使龜頭冇外露岀黎,手動反到,龜頭正正常常就唔洗割包皮。
呢幾日幾驚自己包皮過長要割,諗起都痛

我都驚
利申:龜頭得一半出嚟
唔知係咪成日俾包皮保護住搞到好敏感
搞親嘢都好快想射
分分鐘10幾秒射到

10幾秒射...
好明顯係早洩啦, 那那聲去睇醫生啦...
想問啲鳩毛係要自己剃定係醫生剃埋佢
係咪會剃晒所有定係點樣架?
仲有想問係唔係割完之後龜頭會變得好敏感?
同埋呢種情況會持續幾耐

自己剃,剃到唔阻礙醫生做手術就OK
肚腩對下;因為無左包皮保護,龜頭就會變得敏感,因為會長期外露
即刻去俾醫生檢查下
佢話即使龜頭冇外露岀黎,手動反到,龜頭正正常常就唔洗割包皮。

我都驚
搞親嘢都好快想射
分分鐘10幾秒射到

10幾秒射...

未必既,可能緊張呢
或者打個J 先扑囉,打完J再扑都係咁快
先睇醫生
怕唔怕陰莖癌
唔知有無巴打同我一樣

訓教反住訓個包皮頸唔會cool到好痛咩?

初頭係好撚痛 但都要忍 好快就習慣到 包皮都反唔到容乜易比條女恥笑
即刻去俾醫生檢查下

我都驚
搞親嘢都好快想射
分分鐘10幾秒射到

10幾秒射...

未必既,可能緊張呢
或者打個J 先扑囉,打完J再扑都係咁快
先睇醫生

我以前都會打個j先扑,但出完一次之後第2次要隔一段好長嘅時間先硬得返
Btw,早洩睇咩科醫生?同埋係咪直接同佢講覺得自己早洩?
利申:唔敢去睇
唔知有無巴打同我一樣

訓教反住訓個包皮頸唔會cool到好痛咩?

初頭係好撚痛 但都要忍 好快就習慣到 包皮都反唔到容乜易比條女恥笑

反住包皮黎訓一晚第二朝真係痛

咁樣使唔使割

有無人可以答下我

應該要割

最好睇醫生決定

佢實話要

咁樣使唔使割

有無人可以答下我

應該要割

最好睇醫生決定

佢實話要

有錢唔賺
一開始疴尿尿流弱果陣仲係分叉/改變方向,點解仲會咁
我包皮口勁緊 從來未見過自己龜頭
一定反唔到包皮 有冇方法割?
我包皮口勁緊 從來未見過自己龜頭
一定反唔到包皮 有冇方法割?

終於有人同我一樣
未起完全輕鬆反到
起完雖然反到 但係會好緊 就快就自動變軟
想問下咁樣情況要吾要割

條野向上定向下?
包莖是咪好易生癌
終試左炮
條女竟然話無左皮好似細左⋯
終試左炮
條女竟然話無左皮好似細左⋯

包莖是咪好易生癌

要睇幾污糟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞