割包皮討論區#3

998 回覆
3 Like 1 Dislike
用手反到個頭出黎 大約8,9 成到
去到尾包皮同龜頭啲肉會連住左 好似生埋左咁

兩年前 手多 用手撕開左右邊 流左好多血
仲差左邊 唔敢撕 痛到仆街
諗住睇醫生幫我分開埋佢

依家靜係露到右邊冠壯溝

之前聽講話 唔理佢會生cancer 勁驚
我廿幾年都係咁 會唔會出事

醫生唔會幫你咁做
分開左會生番埋

咁一定要割 ?

佢講過話 一般唔洗理佢 咁試下會自己分開

但而家好似分唔到

用手撕會分開到 不過有傷口 好似搵醫生搞好啲

我本身係兩邊都連住 兩年前膽粗粗分開左一半

睇都恐怖

果時唔知點解咁大膽

你地幾多歲先割 有無番緊工既去割 ?

醫生唔會幫你咁做
分開左會生番埋

咁一定要割 ?

但而家好似分唔到

睇都恐怖

果時唔知點解咁大膽

我31,在職人士

醫生唔會幫你咁做
分開左會生番埋

咁一定要割 ?

但而家好似分唔到

睇都恐怖

果時唔知點解咁大膽

我返緊工
你地點開口請假
你地點開口請假

無請過假,係請左1日覆診
你地點開口請假

咁勁 你係本身反唔到 定反唔哂?
直接話割有咩問題
扯咗露唔到龜頭出黎 但係就仲見到個龜頭既大部份 無反到出黎

但唔扯個陣可以反哂出黎 但feel到有好輕微cool住既痛

咁樣使唔使割
你地點開口請假

31年無反過,包皮口過窄,完全露唔到
有無醫療保包割包皮手術費?
第22日,想問可唔可以睇鹹片

如果你扯唔再痛咪睇囉
你地點開口請假

無啦啦做咩會想做既
有無醫療保包割包皮手術費?

無,但包皮炎就可以claim
你地點開口請假

無啦啦做咩會想做既

衛生問題,驚容易有包皮炎
唔想另一伴感染
美觀問題,割完而家好有自信
唔反包皮扑野得唔得
唔反包皮扑野得唔得

其實得,只要唔影響你扑野/打J
其實可以唔割
唔反包皮扑野得唔得

其實可以唔割

點樣先叫為之影響到扑野 早洩?
唔反包皮扑野得唔得

其實可以唔割

點樣先叫為之影響到扑野 早洩?

或者係扑既時候, 反包皮搞到龜頭頸好緊, 好痛 咁囉
唔知有無巴打同我一樣
之前我未扯包皮會包晒成條撚
扯左就會露小小龜頭 但係就好敏感 一hi到就會縮
之後我終於的起心肝 每日沖涼嘅時候反一反 瞓教又反住嚟瞓
初頭係會feel到好唔舒服 特別係反完就好易扯 一扯就好緊好辛苦 仲有小小痛 但又覺得幾爽
日日重複咁做過左一個月左右 終於適應到 可以好爽咁玩弄條撚于鼓掌之中
如果各位巴打有同樣煩惱都可以試下先
Btw好似off topic
唔知有無巴打同我一樣
初頭係會feel到好唔舒服 特別係反完就好易扯 一扯就好緊好辛苦 仲有小小痛 但又覺得幾爽
日日重複咁做過左一個月左右 終於適應到 可以好爽咁玩弄條撚于鼓掌之中

割完之後,龜頭永遠外露
情況有D似,我一開始都勁敏感
而家開始無咁敏感,無再痺到痛

咁樣使唔使割

有無人可以答下我
唔知有無巴打同我一樣

訓教反住訓個包皮頸唔會cool到好痛咩?

咁樣使唔使割

有無人可以答下我

應該要割

咁樣使唔使割

有無人可以答下我

應該要割

最好睇醫生決定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞